Свинячі відбивні по-китайськи 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже давно натрапила на цей рецепт і з тих пір готую відбивні тільки так. Свинячі відбивні по-китайськи виходять дуже ніжними і смачними, спробуйте!
Багато традиційні страви можуть отримувати нову інтерпретацію, якщо готувати їх трохи інакше. Знайомство з східними кулінарними традиціями, трохи сміливості і фантазії - так і народжується цікаве, пікантність, нагадує щось буденне і при цьому незвичайне страву. Спробуйте! 
- Свиняча корейка - 400 грам
 - Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
 - Яєчний білок - 2 штуки
 - Панірувальні сухарі - 500 грам
 

1. Свинину наріжте. За допомогою ножа відбийте м'ясо в тонкий шар.

2. Замаринуйте м'ясо в соєвому соусі, залиште на 10 хвилин. Потім занурте м'ясо в збитий білок, обваляйте в панірувальних сухарях.

3. Обсмажте відбивні на олії до повної готовності.

4. Соковиті і прості відбивні готові. Смачного!