Рецепт Свинячі відбивні по-китайськи фото

Свинячі відбивні по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в паніровці , Відбивні
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Дуже давно натрапила на цей рецепт і з тих пір готую відбивні тільки так. Свинячі відбивні по-китайськи виходять дуже ніжними і смачними, спробуйте!

Опис приготування:

Багато традиційні страви можуть отримувати нову інтерпретацію, якщо готувати їх трохи інакше. Знайомство з східними кулінарними традиціями, трохи сміливості і фантазії - так і народжується цікаве, пікантність, нагадує щось буденне і при цьому незвичайне страву. Спробуйте!

  • Свиняча корейка - 400 грам
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Яєчний білок - 2 штуки
  • Панірувальні сухарі - 500 грам
свинячі відбивні по-китайськи - фото крок 1
1. Свинину наріжте. За допомогою ножа відбийте м'ясо в тонкий шар.
свинячі відбивні по-китайськи - фото крок 2
2. Замаринуйте м'ясо в соєвому соусі, залиште на 10 хвилин. Потім занурте м'ясо в збитий білок, обваляйте в панірувальних сухарях.
свинячі відбивні по-китайськи - фото крок 3
3. Обсмажте відбивні на олії до повної готовності.
свинячі відбивні по-китайськи - фото крок 4
4. Соковиті і прості відбивні готові. Смачного!

Схожі рецепти