Свинячі відбивні по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Дуже давно натрапила на цей рецепт і з тих пір готую відбивні тільки так. Свинячі відбивні по-китайськи виходять дуже ніжними і смачними, спробуйте!
Багато традиційні страви можуть отримувати нову інтерпретацію, якщо готувати їх трохи інакше. Знайомство з східними кулінарними традиціями, трохи сміливості і фантазії - так і народжується цікаве, пікантність, нагадує щось буденне і при цьому незвичайне страву. Спробуйте!
- Свиняча корейка - 400 грам
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Яєчний білок - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 500 грам
1. Свинину наріжте. За допомогою ножа відбийте м'ясо в тонкий шар.
2. Замаринуйте м'ясо в соєвому соусі, залиште на 10 хвилин. Потім занурте м'ясо в збитий білок, обваляйте в панірувальних сухарях.
3. Обсмажте відбивні на олії до повної готовності.
4. Соковиті і прості відбивні готові. Смачного!