Свинина в рукаві для запікання
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже простий рецепт свинини в рукаві для запікання, і я впевнена, він вам сподобається! Адже м'ясні закуски завжди цінуються, і домочадцями, і гостями на святі. Так що вперед і з піснею, готуємо!
Як вид, цей рецепт приготування свинини в рукаві для запікання не тільки дуже простий, але і дуже красивий! На святі ваші гості будуть просто в захваті! Та й сама свинина в рукаві для запікання в домашніх умовах виходить настільки соковитою, що залишається смачної навіть в охолодженому вигляді! А це буває рідко, - м'ясо зазвичай стає сухим, правда? Так що ось вам диво-закуска, яку навіть розігрівати перед приходом гостей не доведеться!
- Свинина - 1 кілограм
- Пастернак - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Горілка - 2 склянки
- Соєвий соус - 0.5 склянки
- Спеції - За смаком
1. Пастернак ріжемо кружечками, морквину - брусочками.
2. Робимо в м'ясі прорізи на всю довжину брусків морквини і фаршируємо цим овочем м'ясо по всьому периметру.
3. Зробимо соус-маринад. Змішаємо горілку, соєвий соус і приправи за смаком.
4. Тепер поміщаємо м'ясо в пакет, обкладає шматочками пастернаку, і заливаємо маринадом. Краї зав'язують і залишають м'ясо годин на 7-8.
5. Запікаємо в пакеті 2 годину. Дістаємо і подаємо! Смачного!