Рецепт Свинина в казані фото

Свинина в казані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочете приготувати неймовірно соковите, м'яке і дуже смачне м'ясо? Спробуйте рецепт приготування свинини в казані. При бажанні можна додати туди картоплю і вийде повноцінний обід або вечерю.

Опис приготування:

Свинина в казані в домашніх умовах може бути приготовлена ​​з абсолютно будь-якого м'яса. В даному варіанті використовуються реберця. Картопля не є обов'язковим інгредієнтом. Страву можна приготувати і подати з улюбленим гарніром, приготованим окремо.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Картопля - 1 кілограм
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 4-6 зубчиків
  • Томатний соус - 350 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Спеції - 1 щіпка
  • Свіжа зелень - 10 грам
свинина в казані - фото крок 1
1. Рецепт приготування свинини в казані може бути використаний як вдома, так і на природі. Набір необхідних інгредієнтів можна варіювати, виходячи з власних уподобань. М'ясо можна вибрати пісне, а замість картоплі використовувати велику кількість улюблених овочів, наприклад.
свинина в казані - фото крок 2
2. Перший етап - це підготовка інгредієнтів. Ребра необхідно вимити, просушити трохи паперовою серветкою і нарізати. Картоплю очистити і нарізати четвертинками або навпіл. Морква очистити і нарізати брусочками або кружальцями. Очищену цибулину і часник подрібнити кубиками.
свинина в казані - фото крок 3
3. На дно казана налити трохи рослинного масла і відправити шматочок сала. Обсмажити там цибулю з морквою і половиною часнику.
свинина в казані - фото крок 4
4. Ребра можна попередньо обсмажити на сковороді (на сильному вогні близько 2 хвилин з кожного боку), а потім викласти в казан. Можна також акуратно дістати овочі і обсмажити свинину в казані. Завдяки попередньої обсмажуванні, свинина в казані в домашніх умовах буде соковитою і ніжною всередині.
свинина в казані - фото крок 5
5. М'ясо злегка посолити і поперчити за смаком. Зверху викласти картоплю (для більш хрусткої скоринки його також можна попередньо обсмажити на сильному вогні). Трохи посолити за смаком. Томатний соус з'єднати зі спеціями (можна взяти абсолютно будь-які за смаком) і рештою часником. Зелень вимити, просушити і подрібнити. Додати в соус і все ретельно перемішати. Відправити його в казан. Влити близько 150-200 мілілітрів гарячої води. Довести до кипіння і накрити кришкою.
свинина в казані - фото крок 6
6. Щоб блюдо вийшло дійсно ніжним, готувати його потрібно на повільному вогні. Подавати до столу свинину з картоплею потрібно гарячими, присипавши свіжою зеленню.

Схожі рецепти