Свинина по-китайськи в кисло-солодкому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт я пропоную спеціально для тих, кому в житті не вистачає екзотики, і хто хоче урізноманітнити свій повсякденний раціон, дуже просте в приготуванні блюдо з незвичайним смаком і ароматом.
Ця страва, на мій погляд, є найпоширенішим і улюбленим серед туристів і відвідувачів китайських ресторанів, але зробити його в домашніх умовах зовсім нескладно. Рецепт приготування свинини по-китайськи в кисло-солодкому соусі, який я пропоную на ваш розгляд, включає в себе невелику кількість інгредієнтів, але смак м'яса при цьому виходить дуже незвичайний і дійсно екзотичний, і навіть не будучи професійним кухарем, ви дуже легко впораєтеся з приготуванням цієї страви. А взагалі я вважаю, що час про час кожній людині необхідно пробувати щось новеньке, особливо тим, хто любить різноманітність, та й ваші рідні, я впевнена, зрадіють такому незвичайному сюрпризу на вечерю. Так що вирушайте в магазин за всіма необхідними інгредієнтами, а я розповім вам, як приготувати свинину по-китайськи в кисло-солодкому соусі швидко і смачно.
- Свинина - 500 грам (філе)
- Морква - 250 грам
- Соус соєвий - 3 Ст. Ложки
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Капуста пекінська - 100 грам
- Оцет рисовий - 1 Ст. Ложка
- Кориця мелена - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком