Рецепт Суші-піца фото

Суші-піца
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Борошно , Риба та морепродукти , Морепродукти , Тунець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 8-9
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Суші-піца - це дуже оригінальна італійська піца, приготована з інгредієнтів, зазвичай використовуються в приготуванні суші. Дуже незвичайний смак - рекомендую спробувати!

Опис приготування:

Суші-піца - страва, придумане не мною, а кухарями піцерії, що знаходиться неподалік від нашого будинку. Якось раз нас дуже зацікавило назва цієї піци в меню, заязикали - і були приємно здивовані. Дійсно дуже смачно! Потім спробували відтворити щось схоже будинку - вийшло не гірше. Так що ділюся рецептом з вами - чим чорт не жартує, може ви любите експериментувати так само, як і я, і приготуєте суші-піцу Удачі!

  • Дріжджі свіжі - 10 грам
  • Цукровий пісок - 20 грам
  • Оливкова олія - 30 мілілітрів
  • Вершки 20-22% - 200 мілілітрів
  • Рослинна олія - 15 мілілітрів
  • Тунець у власному соку - 200 грам
  • Борошно пшеничне - 500 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Сир твердих сортів - 150 грам
  • Огірки - 100 грам
  • Водоросли нори (великі листи) - 4 штуки
  • Креветки очищені - 100 грам
суші-піца - фото крок 1
Спершу необхідно замішати тісто. Беремо склянку теплої води, розводимо в ньому дріжджі, додаємо сіль, цукор і трішки борошна. Ми залишаємо хвилин на 10.
суші-піца - фото крок 2
Потім поступово підмішуємо решту борошна і замішуємо тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук. Як тільки перестане - ставимо тісто в тепле місце, нехай підходить.
суші-піца - фото крок 3
Коли тісто підійде (це ще приблизно півгодини, в залежності від дріжджів), в нього потрібно вмішати оливкова олія. На це буде потрібно ще пара хвилин.
суші-піца - фото крок 4
Поки тісто відпочиває - займемося начинкою. Тертий сир змішуємо з вершками, додаємо мелений перець. Перемішуємо.
суші-піца - фото крок 5
Огірок миємо й нарізаємо максимально тонкими пластинками.
суші-піца - фото крок 6
Тісто розділяємо на дві частини, кожну з них розгортаємо (у нас вийде 2 піци з вказаної кількості інгредієнтів). Потім викладаємо на тісто начинку: спершу листи норі, потім сирно-вершкову суміш, далі консервований тунець, креветки і огірки.
суші-піца - фото крок 7
Запікаємо приблизно 15 хвилин при 180-200 градусах.
суші-піца - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти