Рецепт Суп з волнушек фото

Суп з волнушек
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Гриби, Вовнянки
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На швидку руку
Супи

Суп з волнушек варю за рецептом угорського грибного супу. Від звичайного грибного супу він відрізняється тим, що в його склад входить паприка і молоко. Суп з волнушек виходить дуже смачний і ситний.

Як приготувати суп з волнушек?

1. Цибулину очистіть і наріжте невеликими кубиками. Часник очистіть і наріжте пластинками. Volnushki чистий, поріжте на шматочки (якщо гриби великі). Петрушку і кріп промийте і нарубати.

2. У сковороді нагрійте дві ложки вершкового масла. Обсмажте цибулю, помішуючи, до золотистого кольору. Потім додайте часник і смажте ще протягом однієї хвилини.

3. Вкладіть до цибулі і часнику гриби і смажте протягом 5 хвилин, поки вовнянки не випустять сік. Додати перець molotuû, кріп, сіль і перець. Перемішайте і зніміть з вогню.

4. У каструлі розтопіть три столові ложки вершкового масла, замішайте в масло борошно. Обсмажуючи, інтенсивно помішуйте віночком, суміш повинна стати карамельно-коричневої. Поступово додайте молоко і бульйон, помішуючи, поки суміш не стане однорідною.

5. У суп додайте обсмажені з цибулею і часником гриби. Доведіть до кипіння, потім знизьте температуру до середньої, накрийте кришкою і варіть протягом 15 хвилин, періодично помішуючи. Додайте сметану і поваріть ще пару хвилин.

6. Розлийте суп з волнушек по тарілках, додайте петрушку і подавайте. Смачного!

  • Вершкове масло - 5 Ст. Ложок (для смаження і в суп)
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Вовнянки - 350 грам
  • Паприка сушена - 2 Ст. Ложки
  • Кріп (пучок) - 1 штука
  • Петрушка (пучок) - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Яловичий або овочевий бульйон - 2 склянки
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Крем - 1/2 склянки
Як приготувати суп з волнушек?

1. Цибулину очистіть і наріжте невеликими кубиками. Часник очистіть і наріжте пластинками. Volnushki чистий, поріжте на шматочки (якщо гриби великі). Петрушку і кріп промийте і нарубати.

2. У сковороді нагрійте дві ложки вершкового масла. Обсмажте цибулю, помішуючи, до золотистого кольору. Потім додайте часник і смажте ще протягом однієї хвилини.

3. Вкладіть до цибулі і часнику гриби і смажте протягом 5 хвилин, поки вовнянки не випустять сік. Додати перець molotuû, кріп, сіль і перець. Перемішайте і зніміть з вогню.

4. У каструлі розтопіть три столові ложки вершкового масла, замішайте в масло борошно. Обсмажуючи, інтенсивно помішуйте віночком, суміш повинна стати карамельно-коричневої. Поступово додайте молоко і бульйон, помішуючи, поки суміш не стане однорідною.

5. У суп додайте обсмажені з цибулею і часником гриби. Доведіть до кипіння, потім знизьте температуру до середньої, накрийте кришкою і варіть протягом 15 хвилин, періодично помішуючи. Додайте сметану і поваріть ще пару хвилин.

6. Розлийте суп з волнушек по тарілках, додайте петрушку і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти