Суп з волнушек

Суп з волнушек
Кількість порцій: 3-5 Час приготування: 40 хв.
Суп з волнушек варю за рецептом угорського грибного супу. Від звичайного грибного супу він відрізняється тим, що в його склад входить паприка і молоко. Суп з волнушек виходить дуже смачний і ситний.

опис приготування:

Як приготувати суп з волнушек?

1. Цибулину очистіть і наріжте невеликими кубиками. Часник очистіть і наріжте пластинками. Volnushki чистий, поріжте на шматочки (якщо гриби великі). Петрушку і кріп промийте і нарубати.

2. У сковороді нагрійте дві ложки вершкового масла. обсмажте цибулю, помішуючи, до золотистого кольору. Потім додайте часник і смажте ще протягом однієї хвилини.

3. Вкладіть до цибулі і часнику гриби і смажте протягом 5 хвилин, поки вовнянки не випустять сік. Додати перець molotuû, кріп, сіль і перець. Перемішайте і зніміть з вогню.

4. У каструлі розтопіть три столові ложки вершкового масла, замішайте в масло борошно. обсмажуючи, інтенсивно помішуйте віночком, суміш повинна стати карамельно-коричневої. Поступово додайте молоко і бульйон, помішуючи, поки суміш не стане однорідною.

5. У суп додайте обсмажені з цибулею і часником гриби. Доведіть до кипіння, потім знизьте температуру до середньої, накрийте кришкою і варіть протягом 15 хвилин, періодично помішуючи. Додайте сметану і поваріть ще пару хвилин.

6. Розлийте суп з волнушек по тарілках, додайте петрушку і подавайте. Смачного!

  • Вершкове масло— 5 Ст. ложок(Для смаження і в суп)
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • вовнянки— 350 грам
  • паприка сушена— 2 Ст. ложки
  • кріп (пучок)  — 1 штука
  • петрушка (пучок)  — 1 штука
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений— 1/4 чайних ложки
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • молоко— 1 Склянка
  • Яловичий або овочевий бульйон— 2 склянки
  • Соєвий соус— 1 Чайна ложка
  • крем— 1/2 склянки
Як приготувати суп з волнушек?

1. Цибулину очистіть і наріжте невеликими кубиками. Часник очистіть і наріжте пластинками. Volnushki чистий, поріжте на шматочки (якщо гриби великі). Петрушку і кріп промийте і нарубати.

2. У сковороді нагрійте дві ложки вершкового масла. обсмажте цибулю, помішуючи, до золотистого кольору. Потім додайте часник і смажте ще протягом однієї хвилини.

3. Вкладіть до цибулі і часнику гриби і смажте протягом 5 хвилин, поки вовнянки не випустять сік. Додати перець molotuû, кріп, сіль і перець. Перемішайте і зніміть з вогню.

4. У каструлі розтопіть три столові ложки вершкового масла, замішайте в масло борошно. обсмажуючи, інтенсивно помішуйте віночком, суміш повинна стати карамельно-коричневої. Поступово додайте молоко і бульйон, помішуючи, поки суміш не стане однорідною.

5. У суп додайте обсмажені з цибулею і часником гриби. Доведіть до кипіння, потім знизьте температуру до середньої, накрийте кришкою і варіть протягом 15 хвилин, періодично помішуючи. Додайте сметану і поваріть ще пару хвилин.

6. Розлийте суп з волнушек по тарілках, додайте петрушку і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти

Торт «північний»

Торт «північний»

Усім шанувальникам швидкої випічки з того, що є в холодильнику, хочу запропонувати спробувати торт "; Північний ";. Дуже простий, недорогий і смачний десерт до чаю для всієї родини. запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Тортик виходить досить солодким, тому в якості крему пропоную вибирати...

читати далі
Розтягаї з куркою і підосичники

Розтягаї з куркою і підосичники

Розтягаї - улюблена і популярна випічка російської кухні. Начинка у розтягаїв може бути найрізноманітніша, головне, щоб серединка пиріжка була «розстебнута» і начинку було видно. опис приготування: Підосичники і підберезники відмінно підходять для змішаних начинок. Для розтягаїв треба приготув...

читати далі
Пісочне печиво м'яке

Пісочне печиво м'яке

Таке печиво можна готувати на швидку руку для дітей і дорослих. Щоб було швидше, його можна пропускати через м'ясорубку, надаючи особливу форму. Я ж користувалася фігурними формами. опис приготування: Замість маргарину - вершкове масло, замість розпушувача - сода з оцтом. Таке корисне і смачне...

читати далі
Здоба з сиром

Здоба з сиром

Особливе місце в серці кожного любителя випічки займає здоба. Не можна пройти байдуже повз її запаху і привабливого, рум'яного зовнішнього вигляду. Спробуйте, як приготувати здобу з сиром. опис приготування: Здобне тісто - це відмінна основа для пиріжків, пироги, булочок і всілякої випічки. Св...

читати далі
Печиво в вафельниці на газу

Печиво в вафельниці на газу

Пам'ятаєте стару радянську вафельницу, яка була у всіх на кухні? Я у себе таку знайшла в коморі. Вирішила знайти для неї старий рецепт, який в дитинстві часто готувала моя бабуся. Згадаймо його. опис приготування: Про те, як приготувати печиво в вафельниці на газу, розказано в покрокової інстр...

читати далі