Суп з волнушек
(покроковий рецепт з фото)
Суп з волнушек варю за рецептом угорського грибного супу. Від звичайного грибного супу він відрізняється тим, що в його склад входить паприка і молоко. Суп з волнушек виходить дуже смачний і ситний.
Як приготувати суп з волнушек?
1. Цибулину очистіть і наріжте невеликими кубиками. Часник очистіть і наріжте пластинками. Volnushki чистий, поріжте на шматочки (якщо гриби великі). Петрушку і кріп промийте і нарубати.
2. У сковороді нагрійте дві ложки вершкового масла. Обсмажте цибулю, помішуючи, до золотистого кольору. Потім додайте часник і смажте ще протягом однієї хвилини.
3. Вкладіть до цибулі і часнику гриби і смажте протягом 5 хвилин, поки вовнянки не випустять сік. Додати перець molotuû, кріп, сіль і перець. Перемішайте і зніміть з вогню.
4. У каструлі розтопіть три столові ложки вершкового масла, замішайте в масло борошно. Обсмажуючи, інтенсивно помішуйте віночком, суміш повинна стати карамельно-коричневої. Поступово додайте молоко і бульйон, помішуючи, поки суміш не стане однорідною.
5. У суп додайте обсмажені з цибулею і часником гриби. Доведіть до кипіння, потім знизьте температуру до середньої, накрийте кришкою і варіть протягом 15 хвилин, періодично помішуючи. Додайте сметану і поваріть ще пару хвилин.
6. Розлийте суп з волнушек по тарілках, додайте петрушку і подавайте. Смачного!
- Вершкове масло - 5 Ст. Ложок (для смаження і в суп)
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Вовнянки - 350 грам
- Паприка сушена - 2 Ст. Ложки
- Кріп (пучок) - 1 штука
- Петрушка (пучок) - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 1 Склянка
- Яловичий або овочевий бульйон - 2 склянки
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Крем - 1/2 склянки
1. Цибулину очистіть і наріжте невеликими кубиками. Часник очистіть і наріжте пластинками. Volnushki чистий, поріжте на шматочки (якщо гриби великі). Петрушку і кріп промийте і нарубати.
2. У сковороді нагрійте дві ложки вершкового масла. Обсмажте цибулю, помішуючи, до золотистого кольору. Потім додайте часник і смажте ще протягом однієї хвилини.
3. Вкладіть до цибулі і часнику гриби і смажте протягом 5 хвилин, поки вовнянки не випустять сік. Додати перець molotuû, кріп, сіль і перець. Перемішайте і зніміть з вогню.
4. У каструлі розтопіть три столові ложки вершкового масла, замішайте в масло борошно. Обсмажуючи, інтенсивно помішуйте віночком, суміш повинна стати карамельно-коричневої. Поступово додайте молоко і бульйон, помішуючи, поки суміш не стане однорідною.
5. У суп додайте обсмажені з цибулею і часником гриби. Доведіть до кипіння, потім знизьте температуру до середньої, накрийте кришкою і варіть протягом 15 хвилин, періодично помішуючи. Додайте сметану і поваріть ще пару хвилин.
6. Розлийте суп з волнушек по тарілках, додайте петрушку і подавайте. Смачного!