Суп з тюфтельками
(покроковий рецепт з фото)
Суп з тюфтельками - прекрасний варіант, коли потрібно зварити насичений, ситний і в той же час смачний супец, а головне - в мінімальні терміни. Ділюся рецептом!
Класичний рецепт супу з тефтелі прийшов до нас з кавказької кухні. Коли перший раз читаєш назву виникає думка, що зараз ми будемо перетворювати два блюда в одне. Почасти це так і є. Якщо все зробити правильно, суп повинен вийти густий і наваристий. Обидва страви дуже легкі, але різні. Хоча в цьому ви переконаєтеся самі. Простий рецепт супу з тефтелі читайте нижче.
- Фарш - 300 грам (свинина з яловичиною)
- Яйце - 1 штука
- Мал - 1/3 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Борошно - За смаком
- Морква - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Перець - 1 штука (солодкий)
- Цибуля - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Зелень - За смаком
Бажано заздалегідь почистіть всі овочі і поставте 1.5 літра води, нехай закипає. В цей час змішуємо м'ясний фарш, порізану цибулю, яйце, сухий рис. Солимо і перчимо.
Добре месім фарш і ліпимо тефтелі. Обвалюють тефтелі в борошні
Обсмажити тефтелі на сковороді і поміщаємо в киплячу воду.
Нарізаємо цибулю, морква, перець і смажимо на сковороді 5 хвилин.
Нарізаємо картоплю і кидаємо через 10 хвилин після тефтелей.
Після ще 5 хвилин додаємо посмажені овочі.
Додаємо дрібно нарізаний помідор. Солимо, перчимо і варимо ще 5 хвилин. Вимикаємо і не відкриваючи кришки залишаємо настоятися не менше 30 хвилин. Після цього суп готовий! Смачного!