Рецепт Паста з тюфтельками фото

Паста з тюфтельками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Макарони
Дієтичне харчування , Роздільне харчування
На обід
Гарячі страви , Макаронні вироби
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування пасти з тюфтельками. Приготувати пасту за цим рецептом зовсім не складно, а виходить вона дуже смачною. Дуже добре доповнює це блюдо часник і ароматні трави.

Кількість порцій: 4
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Коротка паста - 300 грам
  • Петрушка - 30 грам
  • Томатне пюре - 250 грам
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Листя розмарину - 0, 5 Ст. Ложки
  • Часник - 3 часточки
  • Яйце - 1 штука
  • Білі сухарики - 30 грам
  • Перець мелений чорний - 0, 5 чайних ложки
  • Гірчиця діконская - 2 чайних ложки
  • Лопатка яловича - 600 грам
паста з тюфтельками - фото крок 1
1. Дрібно нарізаємо листя розмарину. Трохи підсолити воду і поставимо в ній варитися пасту. Читаємо інструкцію і варимо на одну-дві хвилини менше, ніж передбачалося. У цей час робимо фарш з яловичини. Додамо сюди яйце, гірчицю, розмарин, перець і сіль.
паста з тюфтельками - фото крок 2
2. Растолчем трохи сухарів із пшеничного хліба (можна скористатися блендером). Можна брати замість сухарів крекери. У фарш додаємо хлібних крихт і гарненько перемішуємо. Хвилин на п'ятнадцять поставимо фарш настоюватися в прохолодне місце.
паста з тюфтельками - фото крок 3
3. Формуємо з фаршу кульки (розміром приблизно трохи більше волоського горіха), і на сковороді в рослинному маслі з усіх боків обсмажуємо.
паста з тюфтельками - фото крок 4
4. Окремо, приблизно одну хвилину обсмажуємо попередньо подрібнений часник. Додаємо сюди подрібненої петрушки і томатного пюре. Петрушку можна замінити базиліком. Соус доводимо до кипіння, готуємо хвилини три-чотири на маленькому вогні, помішувати.
паста з тюфтельками - фото крок 5
5. У соус додаємо вершки, трохи солі, перцю за смаком, все перемішуємо і доводимо до кипіння. Після тефтелі кладемо в соус і вимикаємо вогонь.
паста з тюфтельками - фото крок 6
6. Пасту викладаємо в глибоку тарілку, зверху - тефтелі з соусом. Подавати гарячим.

Схожі рецепти