Локшина з тюфтельками
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати локшину з тюфтельками. Блюдо ситне і смачне! Часу піде трохи, а ось результат відмінний! Прекрасне різноманітність домашнього меню.
Фарш для цього рецепта може бути будь-який. Локшину за бажанням можна замінити на будь-які макаронні вироби. У будь-якому випадку ваші близькі це блюдо гідно оцінять. Особливих кулінарних навичок тут не потрібно, рекомендую спробувати і урізноманітнити своє повсякденне меню.
- Локшина - 200 грам
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Крем - 200 грам
- Вода - 300 мілілітрів
- Сир - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
З'єднайте фарш, нарізаний дрібними кубиками цибулю, сіль і спеції за смаком. Добре перемішайте.
Локшину відваріть відповідно до інструкції на упаковці, злийте воду і заправте маслом.
Сформуйте з фаршу тефтелі, обваляйте їх у борошні і викладіть на розігріту сковороду.
Обсмажте з двох сторін до рум'яної скоринки.
У глибокій мисці з'єднайте сметану, 1 ст.Л. Борошна, пропущений через прес часник, воду, сіль і перець за смаком.
Залийте тефтелі сметанним соусом і тушкуйте на невеликому вогні під кришкою близько 20 хвилин.
Додайте локшину і тертий на дрібній тертці сир.
Добре перемішайте і прогрійте пару хвилин. Локшина з тефтелі готова.
Смачного!