Суп з смажених з часником томатів
(покроковий рецепт з фото)
Легкий суп з запечених з часником помідорів приготувати зовсім просто. Всі овочі запікаються в духовці, потім подрібнюються до стану пюре. От і все! Можна подавати до столу смачний пісний суп.
Ділюся простим рецептом, як приготувати суп з смажених з часником томатів. З простого набору продуктів у вас вийде дуже ароматний, смачний і корисний суп. До нього можна додавати різні добавки: насіння, сухарики, сир твердих сортів або сир "фета", сметану або грецький йогурт.
- Помідор - 1 кілограм
- Часник - 2-3 зубчиків
- Цибуля - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Перець червоний пекучий - За смаком
Духовку дозволите на 220ºС (425ºF). Підготуйте необхідні продукти. Овочі вимийте, цибуля і часник очистіть.
Перець наріжте на смужки, цибуля - кільцями, часник подрібніть, помідори - половинки. Розкладіть овочі на деку, сіль і poperčite, полийте оливковою олією. Поставте запікатися їх в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин до м'якості томатів. Тонкі скибочки часнику приготуються раніше, вийміть їх з духовки відразу після зарумянивания.
Запечені овочі трохи остудіть. У томатів зніміть шкірку, складіть овочі в миску. Пробийте занурювальним блендером до стану пюре. Посоліть і поперчіть за смаком.
Подавати можна з гарбузовим насінням, свіжою зеленню, сиром або беконом, сметаною, сухариками. Смачного!