Рецепт Крем-суп зі свіжих томатів фото

Крем-суп зі свіжих томатів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Вершки, Помідор
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи, Крем-суп

Крем-суп зі свіжих томатів - улюблений суп в нашій родині. Він дуже легкий, такий томатний суп можна їсти і в гарячому, і в холодному вигляді. Часто з'їдаємо каструльку за один присід!

Приємний м'який креязикай суп з помідорів з вершками. Кислота, присутня в томатах, нейтралізується дрібкою харчової соди. Тому суп виходить ніжним навіть з зиязиках парникових, не надто солодких помідорів. Помідори для цього супу краще сливовидної, в них більше м'якоті і менше насіння.

  • Помідор - 5 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Гвоздика - 3-4 штук
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Кетчуп - 1 Ст. Ложка
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1, 5 склянки
  • Вершки - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лавровий лист - 1-2 штук
крем-суп зі свіжих томатів - фото крок 1
1. Обсмажте цибулю і часник на сковороді з лавровим листом.
крем-суп зі свіжих томатів - фото крок 2
2. Додайте подрібнені помідори до цибулі.
крем-суп зі свіжих томатів - фото крок 3
3. Влийте воду в сковороду, тушкуйте на середньому вогні протягом 10 хвилин.
крем-суп зі свіжих томатів - фото крок 4
4. Збийте суміш у блендері до отримання однорідної маси.
крем-суп зі свіжих томатів - фото крок 5
5. Розтопити вершкове масло і молоко в глибокій каструлі. Додайте крохмаль і розмішайте, razbivaya Євхаристія.
крем-суп зі свіжих томатів - фото крок 6
6. Додайте томатний соус до крохмалю, перемішайте крем-суп. Дайте йому прокипіти і подавайте до столу.

Схожі рецепти