Крем-суп зі свіжих томатів
(покроковий рецепт з фото)
Крем-суп зі свіжих томатів - улюблений суп в нашій родині. Він дуже легкий, такий томатний суп можна їсти і в гарячому, і в холодному вигляді. Часто з'їдаємо каструльку за один присід!
Приємний м'який креязикай суп з помідорів з вершками. Кислота, присутня в томатах, нейтралізується дрібкою харчової соди. Тому суп виходить ніжним навіть з зиязиках парникових, не надто солодких помідорів. Помідори для цього супу краще сливовидної, в них більше м'якоті і менше насіння.
- Помідор - 5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Гвоздика - 3-4 штук
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Кетчуп - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Вода - 1, 5 склянки
- Вершки - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Лавровий лист - 1-2 штук
1. Обсмажте цибулю і часник на сковороді з лавровим листом.
2. Додайте подрібнені помідори до цибулі.
3. Влийте воду в сковороду, тушкуйте на середньому вогні протягом 10 хвилин.
4. Збийте суміш у блендері до отримання однорідної маси.
5. Розтопити вершкове масло і молоко в глибокій каструлі. Додайте крохмаль і розмішайте, razbivaya Євхаристія.
6. Додайте томатний соус до крохмалю, перемішайте крем-суп. Дайте йому прокипіти і подавайте до столу.