Суп з шматочками яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Простий суп з яловичини, який ви завжди зможете приготувати на обід. Особливо актуальним таке блюдо буде в осінньо-зиязикай період, коли потрібно трішечки зігрітися. Смачно, ситно і зовсім нескладно!
Навчіться готувати дуже простий суп з шматочками яловичини в домашніх умовах. Запевняю, такий обідній суп - дуже гарне рішення. Інгредієнти для супу практично завжди є під рукою, готується дуже швидко, без зайвих зусиль. Хай щастить!
- Картопля - 5 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яловичина - 300 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Кладемо в каструлю шматочки яловичини, заливаємо її водою. Ставимо каструлю на вогонь.
Через 25 хвилин додаємо до м'яса картопля, порізаний кубиками.
Очистіть і натріть на крупній тертці моркву, цибулю подрібніть.
Розігрійте в сковороді рослинне масло, обсмажити цибулю і моркву до м'якості.
Додайте зажарку в суп. Посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте. Варіть ще 10-15 хвилин.
Готовий суп слід настояти під кришкою 10 хвилин. Смачного!