Суп з редьки
(покроковий рецепт з фото)
Як часто ви готуєте з редьки і що саме? Я купую її нечасто, оскільки знаю мало рецептів. Це всього лише пара салатів. Але прийшов час розширювати межі і вивчати нове. Приступаємо!
Вийшло дуже цікаве перша страва, схоже на окрошку. Воно також подається в холодному вигляді, тому підійде для літньої пори. Зробити все просто, лише заздалегідь необхідно відварити картоплю і яйця. Якщо вам стало цікаво, то прочитайте про те, як приготувати суп з редьки з огірками.
- Редька - 200 грам
- Огірок - 200 грам
- Картопля - 200 грам
- Квас - 2 L
- Яйце - 4 штуки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Зелену цибулю і кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
Заздалегідь відваріть картоплю і яйця. Остудіть їх і очистіть.
Потім наріжте дрібними кубиками картоплю і яйця.
До цих інгредієнтів натріть очищену редьку на дрібній тертці.
Потім так само поступите з огірками.
Далі додайте дрібно посічену зелень.
В кінці в суп додайте майонез, сіль і квас. Смачного!