Салат з білої редьки
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і соковитий, корисний вітамінний салат з мінімуму інгредієнтів. Він прекрасно підходить до м'ясних страв до обіду, а ще їм можна повечеряти з підсмаженою шматочком хліба і не боятися за свою фігуру.
Багато з нас не люблять редьку за її своєрідний смак і інтенсивний різкий аромат. Але я сьогодні розповім вам, як приготувати салат з білої редьки, який вам сподобається. У ньому редька виступає основним інгредієнтом, але морква і яблуко пріглушат різкуватий смак редьки, пом'якшать його. Салат дуже соковитий, він прекрасно підійде до м'ясної страви.
- Белая редька - 300-400 грам
- Морква - 2 штуки
- Яблуко - 2 штуки (кисло-солодке)
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Крем - 1 Ст. Ложка (або натуральний йогурт)
- Сіль - 2 щіпки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Очистим редьку, морква і яблука від шкірки.
І натираємо на крупній тертці або середньої.
Додамо сіль, перець, майонез і сметану.
Перемішуємо і подаємо до столу.