Салат з чорної редьки
(покроковий рецепт з фото)
Черная редька - дуже цінний в харчуванні овоч. Вона неймовірно корисна, містить вітаміни, які взимку нам не доступні. Щоб зробити салат більш привабливим на вигляд, я кладу в нього червону капусту.
Даний салатик складається з чорної редьки, двох видів капусти (червонокачанної і пекінської) і яблука. За рахунок такого цікавого тандему інгредієнтів, смак у салату виходить досить незвичайний. Дивіться, як приготувати салат з чорної редьки, і пробуйте приготувати його самостійно!
- Черная редька - 1 штука
- Яблуко зелене - 1 штука
- Капуста кранокочанная - 250 грам
- Капуста пекінська - 250 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки

Підготуйте необхідні продукти для салату. Овочі ретельно вимийте і висушіть.

Чорну редьку очистіть від шкірки. Натріть її на тертці великої, я використовую для цього квадратну терку для овочів по-корейськи.

Пекінську капусту тонко нашаткуйте.

Червонокачанну капусту теж наріжте тонко.

З яблука зніміть шкірку, натріть яблуко на крупній тертці.

Складіть в глибоку тару все нарізані овочі і яблуко. Додайте сіль, перець і рослинне масло.

Ретельно перемішайте - і салат готовий! Можна додати свіжу дрібно посічену зелень. Смачного!