Салат із зеленої та чорної редьки
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом салату відразу з двох видів редьки. Різкуватий смак редьки вдало пом'якшує сметана, а овочі додають соковитості. Виходить легкий, пікантний і дуже цікавий на смак салатик!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати салат із зеленої і чорної редьки. Для заправки можна також змішати в рівних пропорціях сметану і майонез, або використовувати рослинне масло. Рекомендую спробувати!
- Редька зеленая - 1 штука
- Редька чорна - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Крем - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Огірок і моркву натріть на тертці для корейської моркви.
Редьку очистіть і наріжте брусочками.
З'єднайте овочі разом, заправте сметаною, посоліть і поперчіть за смаком.
Салат із зеленої та чорної редьки готовий, смачного!