Салат із зеленої редьки з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Не завжди ж є ситну і жирну їжу. Іноді хочеться що-небудь легке, щоб після цього не було тяжкості в шлунку. Коли у мене виникає таке бажання, я готую простий і корисний салат.
Хочу розповісти вам, як приготувати салат із зеленої редьки з морквою і яблуком. "вибух" вітамінів у вашому організмі буде як не можна до речі в будь-який час року. Заправку краще вибирайте легку: нежирною сметаною, майонез або йогурт. Раджу з'їдати це блюдо відразу, а то інгредієнти можуть потемніти.
- Редька зелёная - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Морква, редьку і яблуко промийте і очистіть від шкірки.
Моркву натріть на крупній тертці.
Потім натріть редьку. Додайте її до моркви.
Потім додайте до моркви з редькою натерте яблуко.
Заправте салат сметаною або майонезом.
Додайте сіль, перець і цукор за смаком. Перемішайте салат. Смачного!