Салат з редьки зеленої
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 15 хв.
Всім любителям редьки пропоную приготувати простий, соковитий, ароматний, смачний і корисний салат. Він стане гарною закускою або гарніром до м'яса, птиці.
Опис приготування:
Хочу розповісти, як приготувати салат з редьки зеленої. Це узбецький рецепт, який прийнято заготовлювати до плову. Овочі виходять соковитими і відмінно доповнюють національне блюдо. Зробити цей салат не важко, адже всі інгредієнти всього лише потрібно нарізати і заправити.
- Редька зеленая - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Цибуля зелена - 3-4 штук (стрілки)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Олія соняшникова - 30 мілілітрів (ароматне)
Підготуйте інгредієнти для приготування салату.
Зелену редьку помийте, очистіть і наріжте тонкою соломкою або натріть на крупній тертці. Викладіть в салатник.
Помідор помийте і наріжте не дуже дрібно.
Зелену цибулю помийте, наріжте і додайте в салат.
Салат посоліть і поперчіть за смаком.
Заправте ароматним соняшниковою олією.
Перемішайте всі інгредієнти салату.
Салат із зеленої редьки готовий. Можна подавати до столу.