Суп з м'ясом і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Апетитна свинина, ароматні гриби - чудове поєднання для ситного і смачного супу. Приготував недавно на обід - довелося кожному наливати добавку. Викладаю рецепт.
Свинину відварюємо годину після варіння. Робимо зажарку, все з'єднуємо в супі. Пальчики оближете - гарантую! Подавайте суп з м'ясом і грибами в гарячому вигляді. Смачного!
- Свинина - 500 грам
- Печериці - 200 грам
- Вода - 2, 5 L
- Перлова крупа - 0, 5 склянки
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець, зелень - За смаком
Свинину помийте, залийте водою і поставте на вогонь. Після того, як закипить, варите 1 час.
Перловку промийте.
Картопля поріжте шматочками.
Морквину потріть на крупній тертці.
Цибуля поріжте дрібними кубиками.
Для 10-15 хвилин до готовності м'яса додайте в каструлю перловку, картопля і половину цибулі.
Печериці порізати тонкими пластинками.
На розігріту сковороду налийте трохи олії і викладіть моркву, гриби і залишився лук. Гасіть разом 5 хвилин. Не забувайте при цьому помішувати, щоб не підгорає
Готове м'ясо поріжте на шматки і поверніть в суп.
Коли перлова крупа буде готова, додайте в суп засмажку, сіль і перець за смаком і варіть ще 5 хвилин.
За хвилину до готовності додайте в суп дрібно посічену зелень.