Млинці з м'ясом та грибами
(покроковий рецепт з фото)
Млинці з м'ясом та грибами (у нас їх називають налисники) - дуже смачна страва з усім знайомих інгредієнтів. Найсмачніше млинчиків я не пробувала - і ви, напевно, теж
Це - рецепт моєї мами. Всякий раз, коли вона запитувала, які млинці приготувати - млинці з м'ясом і грибами або млинчики з варенням - я вибирала перші. Готуються такі млинці трохи довше і складніше, однак і виходять вони більш смачними і ситними. Такі млинці подобаються всім - і чоловікам, і жінкам (мені, принаймні), і дітям, тому блюдо добре для тих випадків, коли одним махом потрібно нагодувати всю сім'ю.
- Вода тепла - 1/2 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Яйця - 7 штук(4 - сирі (в тісто), 3 - зварені круто (в начинку))
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль - - За смаком
- Свинячий фарш - 500 грам
- Гриби - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Майонез - 1 Ст. Ложка
Почнемо з начинки. Ось інгредієнти для його приготування.
Якщо не відчуваєте нелюбові до цибулі - можете додати в начинку і його.
Свинячий фарш обсмажуємо в маслі до повної готовності.
Потім в тій же сковороді обсмажуємо дрібно нарізані гриби і цибулю. Знову ж, до готовності.
Змішуємо обсмажений фарш, гриби з цибулею і відварені яйця. Солимо, перчим.
Пропускаємо начинку через м'ясорубку або подрібнюємо за допомогою процесора. У подрібнену начинку додаємо трошки майонезу, перемішуємо.
Тепер беремося за млинці. Розбиваємо в ємність яйця.
Туди ж додаємо борошно і воду.
Туди ж - молоко і вершкове масло. За допомогою блендера перетворюємо все це справа в однорідну масу.
Тісто для млинців, по бажанню, солимо, після чого обсмажуємо млинці на сковороді з невеликою кількістю масла. Обсмажуємо спершу з одного боку…
…потім - з іншою. Сильно засмажувати млинці не треба, тільки щоб вони схопилися і не розвалювалися.
Беремо готовий млинчик, викладаємо в його центр трохи начинки.
Рівномірно розподіляємо начинку по всьому млинчики.
Загортаємо.
Виходить ось така гора млинців.
Але це ще не все - залишилося розтопити в сковороді трохи вершкового масла і обсмажити в ньому вже згорнуті млинчики до утворення золотистих країв. Тільки потім млинці можна подавати. Смачного!