Млинці, фаршировані м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Млинці - традиційний сніданок у багатьох сім'ях! Особисто я роблю їх раз на тиждень, на вихідних. З різною начинкою. Млинці, фаршировані м'ясом, - дуже ситне і легке блюдо!
Млинці, фаршировані м'ясом, - дуже ситний сніданок. Я люблю їх робити на полуденок у вихідні дні або ж до вечері. Ними завжди можна перекусити! Відмінно йдуть і з салатами. Приємного вам апетиту
- Тепле молоко - 4 склянки
- Яйце - 3 штуки
- Розпушувач для тіста - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Борошно - 2, 5 склянки
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
- Фарш із яловичини - 250 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука (велика цибулина)
- Кмин - 0, 5 чайних ложки
- Мелений чорний перець - 1 щіпка
- Вода - 0, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам (для змащення млинчиків)
Змішайте молоко, яйце, розпушувач, цукор, сіль.
Додайте борошно. Замісити тісто для млинців.
Готуємо начинку. Розігрійте сковороду, налийте олію. Викладіть на сковороду фарш і цибулю.
Смажте, періодично помішуючи.
Додайте в м'ясо спецій. Збийте окремо яйце з водою.
Додайте в м'ясо. Перешкодьте. Смажте ще хвилин 20.
Спечіть млинчики. На серединку кожного млинця викладіть столову ложку начинки. І укутайте.
Перед подачею можете ще трохи посмажити для корочки.