Рецепт Млинці, фаршировані м'ясом фото

Млинці, фаршировані м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
На обід, На вечерю
Випічка, Млинці, Фаршировані

Млинці - традиційний сніданок у багатьох сім'ях! Особисто я роблю їх раз на тиждень, на вихідних. З різною начинкою. Млинці, фаршировані м'ясом, - дуже ситне і легке блюдо!

Млинці, фаршировані м'ясом, - дуже ситний сніданок. Я люблю їх робити на полуденок у вихідні дні або ж до вечері. Ними завжди можна перекусити! Відмінно йдуть і з салатами. Приємного вам апетиту

  • Тепле молоко - 4 склянки
  • Яйце - 3 штуки
  • Розпушувач для тіста - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Рослинна олія - 0, 5 склянки
  • Фарш із яловичини - 250 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука (велика цибулина)
  • Кмин - 0, 5 чайних ложки
  • Мелений чорний перець - 1 щіпка
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам (для змащення млинчиків)
млинці, фаршировані м'ясом - фото крок 1
Змішайте молоко, яйце, розпушувач, цукор, сіль.
млинці, фаршировані м'ясом - фото крок 2
Додайте борошно. Замісити тісто для млинців.
млинці, фаршировані м'ясом - фото крок 3
Готуємо начинку. Розігрійте сковороду, налийте олію. Викладіть на сковороду фарш і цибулю.
млинці, фаршировані м'ясом - фото крок 4
Смажте, періодично помішуючи.
млинці, фаршировані м'ясом - фото крок 5
Додайте в м'ясо спецій. Збийте окремо яйце з водою.
млинці, фаршировані м'ясом - фото крок 6
Додайте в м'ясо. Перешкодьте. Смажте ще хвилин 20.
млинці, фаршировані м'ясом - фото крок 7
Спечіть млинчики. На серединку кожного млинця викладіть столову ложку начинки. І укутайте.
млинці, фаршировані м'ясом - фото крок 8
Перед подачею можете ще трохи посмажити для корочки.

Схожі рецепти