Фаршировані млинці з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Російське блюдо під назвою "млинці" завжди радує, особливо якщо воно з начинкою. М'ясну начинку люблять все. А як приготувати цю страву швидко, я розповім.
Смажимо фарш з цибулею і спеціями - це наша начинка. Готуємо тісто для млинців з борошна, яйця, води або молока. Тісто по консистенції повинне вийти як рідка сметана. Гарячу сковороду змащуємо маслом і смажимо млинці. Я зазвичай ополоником наливаю тісто, розподіляю тісто по сковороді, повертаючи її на льоту, потім смажу млинець з одного боку хвилинку і перевертаю. Фаршируємо млинці м'ясом, звертаємо конвертик і подаємо. Якщо бажаєте, конвертики можна додатково обсмажити, щоб вони були гарячими і з золотистою скоринкою.
- Куряче яйце - 1 штука
- Молоко - 150 мілілітрів
- Вода - 150 мілілітрів
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль - 1 грам
- Цукор - 4 грами
- Борошно пшеничне - 1, 2 склянки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Яловичий ошийок - 400 грам
- Курячий або м'ясний бульйон - 0, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
У миску вбиваємо 1 яйце, цукор, сіль, розпушувач.
Додаємо молоко і воду. Збиваємо до однорідності.
Просіваємо борошно. Замішуємо тісто. Додаємо 2 ст. Ложки рослинної олії. Даємо тісту постояти 10 хвилин.
Тісто готове до обсмажуванні млинців. Окремо зупинюся на солі в тесті. Хтось любить м'ясні млинці із солодким тестом, а хтось з солоним. Зазначене в рецепті кількість солі і цукру можна змінювати під ваш смак.
На сковороді смажимо млинці як зазвичай це робимо.
На сковороді смажимо млинці як зазвичай це робимо.
Нарізаємо цибулю і обсмажуємо його до рум'яності.
Додаємо сирий фарш, приготований з яловичини. Я не люблю покупної фарш. Туди часто кладуть не бог зна що. Краще приготувати вдома фарш самостійно. Він буде соковитим і смачним.
Влийте 0, 5 склянки води, додайте спецій і солі. Тушіте 7 хвилин без кришки. М'ясо дуже швидко дійде. Буде соковитим. При необхідності можна додати води в процесі гасіння.
Фаршируємо млинці готової м'ясною начинкою. На кожен млинець по 2 немає. Ложки. Згорнути в конвертик.
У мене з даної кількості продуктів вийшло 13 млинців.
Можна їсти. Подати до столу додатково сметану.