Суп з грибами і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Хочете зарядити організм поживними речовинами на цілий день? З'їжте тарілочку цього ситного супу! Як приготувати суп з грибами і м'ясом, ви дізнаєтеся з цього рецепта!
Рецепт приготування супу з грибами і м'ясом, взагалі-то, допускає використання як яловичини, так і свинини. Навіть на курячому або індиче бульйоні такий суп виходить дуже смачним - для тих, звичайно, хто любить ситні (як ще кажуть "нажорістие" ) супчики.
Заправити такий суп можна рисом або вермішеллю, але тоді до протеиновому удару додасться ще й вуглеводний. Так що краще додайте овочів - суп вийде не тільки поживним, але і корисним. І, зрозуміло, не забудьте про зелень!
- Яловичина - 300 грам
- Гриби - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук (опціонально - для тих хто любить "поситнее та погуще" )
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Перець запашний горошком - 2-3 штук
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
- Часник - 1-2 зубчиків
- Зелень свіжа - За смаком
Першим справу потрібно нарізати м'ясо - невеликими шматочками, приблизно 1, 5х1, 5 сантиметри.
Почистити і дрібно нарізати цибулю.
Те ж саме зробити з морквою.
І селерою - я ріжу його пластинками, але можна і на кубики "пустити" :).
Якщо гриби дрібні, то порізати їх четвертушками. Великі - краще скибочками.
Гриби, до речі, сказати теж можна різні використовувати - від звичайних магазинних печериць до ароматних лісових боровиків і підберезників.
Гриби, до речі, сказати теж можна різні використовувати - від звичайних магазинних печериць до ароматних лісових боровиків і підберезників.
У сковороді нагріти масло і швидко на сильному вогні обсмажити м'ясо до золотистого кольору. Не забувайте його помішувати, щоб шматочки не підгоріли!
Викласти м'ясо в каструлю, залити окропом, посолити, кинути лаврушку і перець. Варити на повільному вогні під кришкою.
Тим часом обсмажити гриби - для цього достатньо буквально 1 столової ложки масла.
Тим часом обсмажити гриби - для цього достатньо буквально 1 столової ложки масла.
Надіслати гриби в каструлю з м'ясом, а в сковороду додати трохи масла, підсмажити овочі.
Додати в суп овочі і варити до повної готовності м'яса і грибів.
З готового супу вийняти лавровий лист, заправити його подрібненим часником, розлити по тарілках, посипати дрібно нарізаною зеленню. Подавати тільки гарячим!
З готового супу вийняти лавровий лист, заправити його подрібненим часником, розлити по тарілках, посипати дрібно нарізаною зеленню. Подавати тільки гарячим!