Гречка з грибами і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Звичайна гречана каша, просте і буденне блюдо. Але якщо додати в неї яловичину і печериці, може заграти новими фарбами. Гречка з грибами і м'ясом виходить дуже ситна і насичена смаком.
Гречка з грибами і м'ясом проста, на перший погляд, каша. Скласти все в одну посуд і зварити, але сьогодні поділюся рецептом, як приготувати гречку з грибами і м'ясом іншим способом. Секретом цього рецепта є те, що гречка не буде варитися, вона буде готуватися в духовці, насичуючись ароматами м'яса і грибів. З м'яса я беру яловичину, гриби печериці, але ви можете взяти будь-яке м'ясо і гриби, які ви любите.
- Яловичина - 900 грам
- Печериці - 450 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Гречка - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
М'ясо промийте, обсушити і порізати шматочками.
Обсмажте м'ясо на олії до золотистої скоринки.
Поки смажиться м'ясо, гриби промийте, обсушити і порізати на четвертинки.
Також обсмажте на олії до золотистого кольору.
Цибуля і моркву почистіть і промийте. Цибуля наріжте дрібними кубиками, морквину натріть на крупній тертці.
З'єднайте м'ясо і гриби в одній сковороді, посипте зверху цибулею і морквою і обсмажте 5 хвилин, поки овочі не підрум'яняться і не пустять сік.
Приправити сіллю і poperčite, додайте гречку і залийте водою. Вода повинна покривати крупу на два пальця.
Поставте сковороду в розігріту до 180 градусів духовку і протомитися 40 хвилин.