Гречка з м'ясом «Розкішна»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.
Щоб смачно і ситно нагодувати всю сім'ю, приготуйте гречку з м'ясом"Розкішна" . Відірватися від такої страви неможливо. До того ж це дуже просто і швидко.
Опис приготування:
Гречка з м'ясом - улюблене блюдо для багатьох, але сьогодні пропоную вам приготувати таке кашу в духовці. Гречка дійсно вдається розкішна, дуже розсипчаста і смачна завдяки м'ясу. Для рецепта я використовувала свинячу лопатку, але також можна купити вирізку або корейку.
- Гречка - 1 Склянка
- Свинина - 350 грам (лопатка)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 30-40 грам
- Вода - 2 склянки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування"Розкішною" гречки з м'ясом.
Почистіть цибулю і наріжте його чверть кільцями.
Розігрійте масло на сковороді, викладіть цибулю. Обсмажуйте, помішуючи, 20-30 секунд на середньому вогні. Лук почне присмажуватися.
Промийте свинину, наріжте великими шматочками.
Коли цибуля стала прозорою, викладіть в сковороду і м'ясо.
Зробіть сильний вогонь і обсмажуйте м'ясо до рум'яної скоринки 3-4 хвилини. Додайте сіль і перець за смаком. Зніміть з вогню.
Перекладіть м'ясо з цибулею в форму для запікання.
Промийте гречку і всипте її до м'яса.
Влийте воду, трохи посоліть і поставте кашу запікатися в духовку на 40 хвилин при температурі 180-190 градусів.
"Розкішна" гречка готова, каша стала розсипчастою, а м'ясо м'яким.
Подавайте кашу з м'ясом відразу до столу. Смачного!