Суп з буряком
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний овочевий вітамінний супчик, який буде відмінним обідом восени. У народі він називається борщ і може подаватися холодним. Дуже добре поєднується зі сметаною.
Надзвичайно корисна перша страва! Виходить шалено красивого кольору, а при подачі зі сметаною буде чудово.
Читайте, як приготувати суп з буряком, і у вас вийде відмінний перша страва для різноманітності.
Цей суп не схожий ні на який інший, і це єдине перша страва, яке збереже свій смак, будучи навіть холодним.
- Буряк - 3 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Бульйон м'ясний - 2, 5 L
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Лавровий лист - 3 штуки
1
Відварну буряк потрібно нарізати кубиками. Очистити картоплю і так само нарізати кубиками.
2
Беремо каструлю, вливаємо в неї бульйон, доводимо до кипіння і кладемо в нього дрібно нарізану моркву і картоплю.
3
Через десять хвилин додаємо болгарський перець, дрібно нарізаний кубиками.
4
На сковороду відправляємо подрібнену цибулю, тушкуємо його кілька хвилин, далі додаємо пасту і кілька хвилин тушкуємо. Цю суміш відправляємо в суп.
5
Після 20 хвилин відправляємо в суп буряк, лавровий лист, дрібно нарізаний кріп, сіль і перець за смаком.
6
Варимо ще хвилин 7, а далі вимикаємо вогонь, накриваємо суп кришкою і наполягаємо ще хвилин 10. Смачного!