Рецепт Суп з буряком фото

Суп з буряком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, Овочі, Картопля, Морква
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, Корисний обід
Борщ, Супи

Відмінний овочевий вітамінний супчик, який буде відмінним обідом восени. У народі він називається борщ і може подаватися холодним. Дуже добре поєднується зі сметаною.

Надзвичайно корисна перша страва! Виходить шалено красивого кольору, а при подачі зі сметаною буде чудово.

Читайте, як приготувати суп з буряком, і у вас вийде відмінний перша страва для різноманітності.

Цей суп не схожий ні на який інший, і це єдине перша страва, яке збереже свій смак, будучи навіть холодним.

  • Буряк - 3 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Перецьь болгарський - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Кріп - 1 пучок
  • Бульйон м'ясний - 2, 5 L
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Паста томатна - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Лавровий лист - 3 штуки
1
Відварну буряк потрібно нарізати кубиками. Очистити картоплю і так само нарізати кубиками.
2
Беремо каструлю, вливаємо в неї бульйон, доводимо до кипіння і кладемо в нього дрібно нарізану моркву і картоплю.
3
Через десять хвилин додаємо болгарський перець, дрібно нарізаний кубиками.
4
На сковороду відправляємо подрібнену цибулю, тушкуємо його кілька хвилин, далі додаємо пасту і кілька хвилин тушкуємо. Цю суміш відправляємо в суп.
5
Після 20 хвилин відправляємо в суп буряк, лавровий лист, дрібно нарізаний кріп, сіль і перець за смаком.
6
Варимо ще хвилин 7, а далі вимикаємо вогонь, накриваємо суп кришкою і наполягаємо ще хвилин 10. Смачного!

Схожі рецепти