Суп з бараниною
(покроковий рецепт з фото)
Наваристий, незвичайний, але дуже смачний суп з бараниною зігріє в холодну пору і підніме вам настрій. Насичені смак і аромат, дивовижний смак цього простого супу сподобаються вашій родині.
Суп з бараниною - це завжди смачно. Але сьогодні я хочу вам запропонувати незвичайний суп. Рецепт приготування цього першого блюда з бараниною дуже простий, ви легко з ним впораєтеся. Але смак у супу незвичайний, з острінкой. Наваристий, ароматний, зігріваючий суп ідеальний для холодної пори.
- Баранина - 1 кілограм
- Шиітаке сушені - 200 грам (або лісові гриби)
- Черрі - 10 штук
- Морква - 1 штука
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Перець чилі - 1 штука
- Часник - 3-4 зубчиків
- Імбир 2-3 см - 1 скибочку
- Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
- Червоний мелений перець - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
М'ясо необхідно добре помити і нарізати на невеликі шматки. Потім заливаємо його водою, додаємо пару стебел зеленої цибулі, доводимо до кипіння і варимо на маленькому вогні 1, 5 годину.
Чистим морковку, нарізаємо її соломкою.
Зелену цибулю миємо й теж нарізаємо косою соломкою.
Гриби необхідно на час замочити в теплій воді, а потім злити воду і трохи віджати грібиу. Ніжки видаляємо, а залишаємо капелюшка.
Готову баранину потрібно дістати з бульйону, нехай остигає.
Бульйон кілька разів проціджуємо.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, додаємо червоний перець і дрібно нарізаний чилі. Трохи обсмажуємо і додаємо моркву.
Далі додаємо цибулю, дрібно нарізаний часник, тертий імбир і соєвий соус. Добре перемішуємо і готуємо 2-3 хвилини.
Далі до овочів додаємо м'ясо і гриби, обсмажуємо пару хвилин. Перекладаємо вміст сковороди в бульйон.
Додаємо в бульйон ще цілі черрі, варимо 10 хвилин. Спробуйте бульйон на смак. Якщо треба, додайте сіль або соєвий соус.