Суп з бараниною, гарбузом і перловкою
(покроковий рецепт з фото)
Насичений і ситний суп з м'яса з овочами і крупою. Якщо вам захотілося смачно поїсти, тоді зробіть такий і ви. Розповім рецепт, як приготувати суп з бараниною, гарбузом і перловкою.
Баранину для супу потрібно подрібнити в фарш, потім обсмажити його в каструлі, додати до нього овочів і залити все бульйоном або водою. Готовий суп прикрасьте зеленню перед подачею на стіл. Краще використовуйте мускатну гарбуз, вона солодше звичайної, що вигідно поєднується з м'ясним фаршем.
- Баранина - 170 грам
- Перловка - 0, 5 склянки
- Часник - 2 зубчики
- Шпинат - 30 грам
- Мускатна гарбуз - 450 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Чебрець - 1 пучок
- Лавровий лист - 1 штука
- Пармезан - 2 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
- Вода - 3 склянки

1. Спершу підготуйте всі інгредієнти: пропустіть через м'ясорубку баранину, наріжте дрібно зелень, часник. Очистіть гарбуз від шкірки і наріжте її великими кубиками, цибулю наріжте маленьким кубиком.

2. У каструлі розігрійте 2 столові ложки рослинної олії, викладіть фарш і обсмажте його, регулярно перемішуючи, близько 2-3 хвилин. Викладіть до нього цибулю і часник, готуйте ще пару хвилин.

3. Додайте гарбуз, perlovku, чебрець і залийте все 3 склянками води. Варіть все на середньому вогні близько 15 хвилин. Приберіть каструлю з вогню.

4. Розімніть суп трохи виделкою або давілкой для картоплі, поверніть його назад на вогонь, додайте шпинат і тертий сир. Готуйте на слабкому вогні кілька хвилин.

5. Розлийте суп по тарілках і прикрасьте його петрушкою, відразу подавайте до столу.