Рецепт Суп з бараниною, гарбузом і перловкою фото

Суп з бараниною, гарбузом і перловкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Крупи , Баранина , Гарбуз , Перлова крупа
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Насичений і ситний суп з м'яса з овочами і крупою. Якщо вам захотілося смачно поїсти, тоді зробіть такий і ви. Розповім рецепт, як приготувати суп з бараниною, гарбузом і перловкою.

Опис приготування:

Баранину для супу потрібно подрібнити в фарш, потім обсмажити його в каструлі, додати до нього овочів і залити все бульйоном або водою. Готовий суп прикрасьте зеленню перед подачею на стіл. Краще використовуйте мускатну гарбуз, вона солодше звичайної, що вигідно поєднується з м'ясним фаршем.

  • Баранина - 170 грам
  • Перловка - 0, 5 склянки
  • Часник - 2 зубчики
  • Шпинат - 30 грам
  • Мускатна гарбуз - 450 грам
  • Петрушка - 1 пучок
  • Чебрець - 1 пучок
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Пармезан - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
  • Вода - 3 склянки
суп з бараниною, гарбузом і перловкою - фото крок 1
1. Спершу підготуйте всі інгредієнти: пропустіть через м'ясорубку баранину, наріжте дрібно зелень, часник. Очистіть гарбуз від шкірки і наріжте її великими кубиками, цибулю наріжте маленьким кубиком.
суп з бараниною, гарбузом і перловкою - фото крок 2
2. У каструлі розігрійте 2 столові ложки рослинної олії, викладіть фарш і обсмажте його, регулярно перемішуючи, близько 2-3 хвилин. Викладіть до нього цибулю і часник, готуйте ще пару хвилин.
суп з бараниною, гарбузом і перловкою - фото крок 3
3. Додайте гарбуз, perlovku, чебрець і залийте все 3 склянками води. Варіть все на середньому вогні близько 15 хвилин. Приберіть каструлю з вогню.
суп з бараниною, гарбузом і перловкою - фото крок 4
4. Розімніть суп трохи виделкою або давілкой для картоплі, поверніть його назад на вогонь, додайте шпинат і тертий сир. Готуйте на слабкому вогні кілька хвилин.
суп з бараниною, гарбузом і перловкою - фото крок 5
5. Розлийте суп по тарілках і прикрасьте його петрушкою, відразу подавайте до столу.

Схожі рецепти