Рецепт Манти з бараниною і гарбузом фото

Манти з бараниною і гарбузом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , М'ясо , Овочі , Баранина , Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в тесті , Пельмені
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Соковиті, ароматні і надзвичайно смачні! Рекомендую обов'язково приготувати манти з бараниною і гарбузом і побалувати близьких цим смачним блюдом.

Опис приготування:

Манти можна приготувати з найрізноманітнішою начинкою, сьогодні у нас манти з бараниною, цибулею і гарбузом. Баранину можна за бажанням замінити на яловичину або свинину, але віддавайте перевагу м'ясу з жирком. Подати блюдо можна до сімейної вечері або до будь-якого святкового столу.

  • Борошно - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Баранина - 500 грам
  • Цибуля - 250 грам
  • Гарбуз - 200 грам
  • Зіра - 0, 5 чайних ложки
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
манти з бараниною і гарбузом - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
манти з бараниною і гарбузом - фото крок 2
У глибокій мисці з'єднайте яйце, воду і рослинне масло. Додайте 2 ç.l. Солі і все трохи збийте вінчиком або виделкою.
манти з бараниною і гарбузом - фото крок 3
Додайте частинами борошно.
манти з бараниною і гарбузом - фото крок 4
Готове тісто має бути пружне і еластичне. Зберіть його в кулю, накрийте рушником і дайте полежати 20-30 хвилин.
манти з бараниною і гарбузом - фото крок 5
М'ясо, цибуля і гарбуз наріжте дрібними кубиками, чим дрібніше вийде, тим краще. Все з'єднайте в глибокій мисці, додайте спеції і сіль за смаком.
манти з бараниною і гарбузом - фото крок 6
Ретельно перемішайте. Начинка готова.
манти з бараниною і гарбузом - фото крок 7
Від тесту відріжте шматок і скачайте його ковбаскою. Наріжте ковбасу шматочками, розмір залежить від бажаного розміру мантів.
манти з бараниною і гарбузом - фото крок 8
Обваляйте кожен шматочок з двох сторін у борошні і розкачати у формі кола. По центру покладіть 1-2 ст.Л. Начинки.
манти з бараниною і гарбузом - фото крок 9
Защипніть спочатку серединку, а потім защипніть краю.
манти з бараниною і гарбузом - фото крок 10
Потім з'єднайте чотири кути один з одним і защіпніте отримані бічні отвори.
манти з бараниною і гарбузом - фото крок 11
Готові манти викладайте на змащену маслом грати пароварки. Готуйте на пару при сильному кипінні близько 45-50 хвилин.
манти з бараниною і гарбузом - фото крок 12
Подаємо манти гарячими з улюбленим соусом, вершковим маслом і свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти