Томатний суп з бараниною
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Просте, але незвичайне в приготуванні перша страва. Ароматний, насичений і густий томатний суп з бараниною вгамує голод і зігріє в холодну пору. А його смак підкорить вас і вашу сім'ю з першої ложки.
Хочете розповім, як приготувати томатний суп з бараниною, незвичайний, дуже ароматний і смачний? рецепт простий, але сам процес приготування цього супу займе чимало часу. Але зате на обід у вас буде відмінний, насичений томатний суп з м'ясом і, повірте, він буде гідно оцінений вашими рідними.
- Баранина - 800 грам
- Помідори - 400 грам
- Морква - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Селера - 1-2 штук (стебла)
- Біле вино - 150 мілілітрів
- Часник - 1 штука (головка)
- Мал - 150 грам
- Томатний сік - 500 мілілітрів
- Петрушка - 1/2 пучка
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Сухий розмарин - 1/2 чайних ложки
- Чебрець - 1/2 чайних ложки
- Оливки - 1/2 штуки
- Сіль - 1 Ст. Ложка (за смаком)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Баранину добре моєму, нарізаємо на шматки, заливаємо водою і відправляємо варитися на невеликому вогні. Коли вода закипить, знімаємо піну, додаємо сіль і варимо далі до напівготовності м'яса.
Підготуємо інші продукти: цибулю нарізаємо півкільцями, морквину тремо на тертці, оливки ріжемо навпіл, часник - на пластинки. Помідори ріжемо невеликими шматочками, селера - невеликими кубиками.
На сухій гарячій сковороді підсмажити зиру, потім додамо зовсім небагато рослинного масла і часник.
Як тільки часник злегка підрум'яниться, додаємо рис і 2-3 хвилини, помішуючи, Greem. Потім вливаємо вино, робимо маленький вогонь і випаровуємо його.
Відправляємо рис, трохи солі і частина сухих трав до баранини. А на сковороді трохи обсмажити на олії помідори і морква.
Перекладаємо помідори і морква до баранини. Додаємо 2-3 чашки томатного соку, селера, трохи нарізаної дрібно петрушки, ще сіль за смаком і трави.
Потім обсмажити на олії цибулю до прозорості. Перекладаємо його в каструлю.
Через 10 хвилин додаємо сік, що залишився і не забуваємо часто помішувати суп. Через годину додаємо оливки, петрушку і пробуємо на сіль. Готуємо ще 5 хвилин, вимикаємо і даємо настоятися 15 хвилин.