Рецепт Суп харчо з бараниною фото

Суп харчо з бараниною
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Xarco
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Цей насичений, ароматний суп - родзинка грузинської кухні. Приготувати його в домашніх умовах не так складно, як може здаватися на перший погляд, так що рекомендую придивитися до рецептом.

Опис приготування:

Серед безлічі різних варіантів, як приготувати суп харчо з бараниною, пропоную вам один з найпростіших, на мій погляд, і при цьому дуже смачний і апетитний. У рецепті немає досить часто використовуваних волоських горіхів, але при бажанні ви можете їх додати. Відмінне блюдо для всієї родини!

  • Баранина - 400 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Гострий перець - 1 штука
  • Braai - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Мал - 100 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Соус Ткемалі - 1 Ст. Ложка
суп харчо з бараниною - фото крок 1
1. Перший етап - це варіння бульйону. Вимийте і висушіть м'ясо, викладіть в каструлю і зваріть на повільному вогні до м'якості. Не забувайте прибирати піну.
суп харчо з бараниною - фото крок 2
2. Коли м'ясо готове, можна зайнятися овочами. Очистіть і подрібніть цибулю, часник і перець. Вимийте і висушіть трохи кінзи. Мал залийте водою хвилин на 5, а після обсушити.
суп харчо з бараниною - фото крок 3
3. Готовий бульйон процідити. Відведіть туди знову м'ясо, додайте рис і викладіть цибулю. Залиште варитися на середньому вогні хвилин на 5-7.
суп харчо з бараниною - фото крок 4
4. У невеликій кількості рослинного масла обсмажте солодкий і гострий перець з додаванням томатної пасти і часнику.
суп харчо з бараниною - фото крок 5
5. Викладіть обсмажені овочі в чашу блендера і додайте Ткемалі. Збийте все до однорідності.
суп харчо з бараниною - фото крок 6
6. Додайте соус в каструлю, проваріть ще хвилин 5. За смаком посоліть і при бажанні додайте спеції. Після додайте кінзу, зніміть каструлю з вогню і залиште під кришкою хвилин на 10-15, щоб харчо настоявся.

Схожі рецепти