Суп в стилі чизбургера з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
А ви пробували суп "чізбургер"? Тоді прийшов час приготувати незвичайне і просте в приготуванні блюдо. Рідні будуть приємно здивовані, спробувавши смачний, ароматний і ситний суп в стилі "чізбургер" .
А ви любите чізбергер? Особисто я обожнюю, але не завжди можу собі дозволити їсти таку калорійну їжу. А ось недавно для своїх рідних я приготував дивовижний суп, і назва дуже цікаве - "чізбургер" . Готувати його дуже просто, а в результаті у вас виходить ніжний, ароматний і надзвичайно смачний суп. Як приготувати суп в стилі чизбургера з фаршем, читайте в рецепті.
- Печиво - 4 штуки (для бургера)
- Бекон - 150 грам
- Фарш яловичий - 250 грам
- Морква - 1 штука
- Лук-пориста - 1 штука
- Стебла селери - 2 штуки
- Вершки 30% - 200 мілілітрів
- Напівтвердий сир - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Бульйон - 1, 5 L (або вода)
- Зелена цибуля - 1/2 пучка
- Картопляна мука - 1 Ст. Ложка
- Мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Бекон ріжемо на дрібні шматочки і обсмажуємо до рум'яності на рослинній олії.
Викладіть підсмажений бекон на тарілочку, а замість нього закиньте фарш і добре обсмажте.
Далі викладіть фарш на тарілочку, а в каструлі тушкуйте (тушкуємо до прозорості лука) дрібно нарізані овочі.
Потім наливаємо до овочів бульйон, додаємо сіль за смаком, доводимо до кипіння і робимо маленький вогонь. Варимо хвилин 10. Тим часом змішаємо крохмаль з тертим сиром.
Додаємо сир з крохмалем в бульйон. Туди ж додаємо вершки, добре все перемішуємо, доводимо до кипіння і робимо найменший вогонь. Варимо, постійно помішуючи, поки сир не розчиниться.
Прибираємо готовий суп з вогню і накриваємо кришкою. А поки суп настоюється, нарізаємо булочки на кубики і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.
Наливаємо сирний суп в глибоку тарілку, викладаємо порцію фаршу і бекону, а потім посипаємо підсушеними шматочками булки і дрібно нарізаною зеленою цибулею.