Рецепт Стручкова квасоля з печерицями фото

Стручкова квасоля з печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Гарніри
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Стручкова квасоля з печерицями стане відмінною закускою для святкового столу або звичайного сімейного вечері. Також це блюдо можна подавати не тільки в якості закуски, а як салат до м'яса або риби.

Опис приготування:

Для приготування цього овочевого страви вам знадобиться стручкова квасоля і печериці. Ці інгредієнти відмінно поєднуються один з одним. В результаті у вас вийде смачне і пікантне блюдо, яке підійде для тих, хто дотримується посту або не вживає в їжу продукти тваринного походження. Щоб дізнатися, як приготувати стручкову квасолю з печерицями, прочитайте цей рецепт.

  • Квасоля спаржева - 150 грам
  • Печериці - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 50 грам
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Кунжутне насіння - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
стручкова квасоля з печерицями - фото крок 1
Печериці замочіть в холодній воді, гарненько їх промийте, чистий і obsushite. Наріжте гриб пластинками. Цибулю очистіть і вимийте. Наріжте його кубиками.
стручкова квасоля з печерицями - фото крок 2
Візьміть сотейник і влийте в нього рослинне масло без запаху. Розігрійте масло на плиті і викладіть в сотейник підготовлені гриби і цибулю. Обсмажуйте овочі протягом декількох хвилин.
стручкова квасоля з печерицями - фото крок 3
Стручкову квасолю ретельно промийте, обсушити, видаліть жорсткі або сухі кінчики, обрізавши їх за допомогою гострого ножа.
стручкова квасоля з печерицями - фото крок 4
Додайте квасолю в сотейник до решти інгредієнтів. Обсмажуйте вміст сотейника ще пару хвилин, постійно перемішуючи інгредієнти.
стручкова квасоля з печерицями - фото крок 5
Поперчіть і посоліть інгредієнти за смаком. Влийте соєвий соус, перемішайте все. Потім накрийте сотейник кришкою і тушкуйте страву до готовності на повільному вогні, поки квасоля не стане м'якою. За хвилину до готовності покладете в сотейник рубаний часник і кунжутне насіння.

Схожі рецепти