Рецепт Стручкова квасоля в клярі фото

Стручкова квасоля в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Страви в клярі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Існує безліч рецептів приготування стручкової квасолі, але даний рецепт, як на мене, найкращий! Квасоля обсмажується в ніжному клярі, виходить хрусткою і дуже смачною. Спробуйте!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування стручкової квасолі в клярі. Квасоля відваріть до готовності, умочіть в кляр і обсмажте у фритюрі. До столу подавайте в гарячому вигляді і з томатним соусом. Ніякого додаткового гарніру не буде потрібно, виходить і так дуже смачно! хай щастить!

  • Фасоль стручковая - 400 грам
  • Масло рослинне - За смаком
  • Борошно пшеничне - 180 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
стручкова квасоля в клярі - фото крок 1
Квасоля промийте і поріжте невеликими шматочками. Відваріть в підсоленій киплячій воді, приблизно 10 хвилин.
стручкова квасоля в клярі - фото крок 2
Кляр готується з яйця, солі і води, змішаних до однорідності з борошном.
стручкова квасоля в клярі - фото крок 3
Вмочуємо квасоля в кляр.
стручкова квасоля в клярі - фото крок 4
Обсмажуємо квасоля на рослинній олії до золотистого кольору клярі. Подаємо з томатним соусом. Смачного!

Схожі рецепти