Рецепт Строганина з яловичини фото

Строганина з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл

У нашій родині не уявляють свята без цієї страви. Stroganinu, звичайно, роблять в основному з риби або оленини, але з яловичини вона виходить також просто чудово.

Строганина з яловичини - це прекрасна холодна закуска. Готується в кілька етапів - спочатку поріжте мерзле м'ясо. Змішайте його з цибулею і спеціями. Розігрійте рослинне масло і залийте ним м'ясо. Варіть 15 хвилин на сильному вогні, а потім охолодіть в холодильнику. Гостренька строганина готова. Смачного!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибуля - 500 грам
  • Масло рослинне - 1, 5 склянки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Чорний перець (мелений) - 1 Чайна ложка
  • Перець червоний пекучий (мелений) - 1 Чайна ложка
  • Голівка часнику - 1 штука
  • Оцет - За смаком
строганина з яловичини - фото крок 1
Перед приготуванням м'ясо потрібно добре заморозити.
строганина з яловичини - фото крок 2
Потім поріжте морожену яловичину пластинками.
строганина з яловичини - фото крок 3
А пластинки поперек волокон поріжте соломкою.
строганина з яловичини - фото крок 4
Цибуля поріжте півкільцями.
строганина з яловичини - фото крок 5
Змішайте м'ясо з цибулею, сіль, перець, оцет, томатну пасту і видавлений через прес часник.
строганина з яловичини - фото крок 6
Добре перемішайте.
строганина з яловичини - фото крок 7
Розігрійте масло на сильному вогні.
строганина з яловичини - фото крок 8
Залийте м'ясо киплячим маслом і відразу поставте на вогонь.
строганина з яловичини - фото крок 9
Варіть в маслі 15 хвилин. Потім охолодити.

Схожі рецепти