Строганина з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
У нашій родині не уявляють свята без цієї страви. Stroganinu, звичайно, роблять в основному з риби або оленини, але з яловичини вона виходить також просто чудово.
Строганина з яловичини - це прекрасна холодна закуска. Готується в кілька етапів - спочатку поріжте мерзле м'ясо. Змішайте його з цибулею і спеціями. Розігрійте рослинне масло і залийте ним м'ясо. Варіть 15 хвилин на сильному вогні, а потім охолодіть в холодильнику. Гостренька строганина готова. Смачного!
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибуля - 500 грам
- Масло рослинне - 1, 5 склянки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець (мелений) - 1 Чайна ложка
- Перець червоний пекучий (мелений) - 1 Чайна ложка
- Голівка часнику - 1 штука
- Оцет - За смаком
Перед приготуванням м'ясо потрібно добре заморозити.
Потім поріжте морожену яловичину пластинками.
А пластинки поперек волокон поріжте соломкою.
Цибуля поріжте півкільцями.
Змішайте м'ясо з цибулею, сіль, перець, оцет, томатну пасту і видавлений через прес часник.
Добре перемішайте.
Розігрійте масло на сильному вогні.
Залийте м'ясо киплячим маслом і відразу поставте на вогонь.
Варіть в маслі 15 хвилин. Потім охолодити.