Страва з м'яса на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Одним з найпопулярніших і смачних м'ясних страв, які готуються на сковороді, є свиняча відбивна. Якщо м'ясо приготувати правильно і не перетримати його, то свинина вийде дуже соковитою.
Подавати свинячу відбивну краще з якимось гарніром. Для цих цілей підійдуть каші з різних круп, а також будь-яка паста. На відміну від смаженим м'ясом поєднуються овочеві салати або ж просто нарізка свіжих овочів. Щоб дізнатися, як приготувати страви з м'яса на сковороді, просто прочитайте цей рецепт.
- Свинина - 250 грам
- Суміш перців - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Мелена паприка - 1/3 чайних ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Для цієї страви ідеально підійде свиняче філе. Його перед приготуванням слід ретельно промити, зачистити від плівок і жирку, обсушити за допомогою паперових рушників.
За допомогою молоточка відбийте філе з обох сторін. Щоб не пошкодити цілісність шматка, ви можете попередньо обернути його в харчову плівку.
Посоліть відбивні з обох сторін, натріть їх перцем і паприкою. Якщо у вас є час, то залиште м'ясо маринуватися на кілька годин в холодильнику. В іншому випадку відразу ж приступайте до смаженні.
У сковороді розігрійте пару ложок будь-якого рослинного масла. Також можна використовувати і вершкове або ж суміш масел. Викладіть в сковороду м'ясо і обсмажуйте з обох сторін по п'ять хвилин до золотистої скоринки.