Рецепт Страва з м'яса на сковороді фото

Страва з м'яса на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Одним з найпопулярніших і смачних м'ясних страв, які готуються на сковороді, є свиняча відбивна. Якщо м'ясо приготувати правильно і не перетримати його, то свинина вийде дуже соковитою.

Опис приготування:

Подавати свинячу відбивну краще з якимось гарніром. Для цих цілей підійдуть каші з різних круп, а також будь-яка паста. На відміну від смаженим м'ясом поєднуються овочеві салати або ж просто нарізка свіжих овочів. Щоб дізнатися, як приготувати страви з м'яса на сковороді, просто прочитайте цей рецепт.

  • Свинина - 250 грам
  • Суміш перців - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Мелена паприка - 1/3 чайних ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
страва з м'яса на сковороді - фото крок 1
Для цієї страви ідеально підійде свиняче філе. Його перед приготуванням слід ретельно промити, зачистити від плівок і жирку, обсушити за допомогою паперових рушників.
страва з м'яса на сковороді - фото крок 2
За допомогою молоточка відбийте філе з обох сторін. Щоб не пошкодити цілісність шматка, ви можете попередньо обернути його в харчову плівку.
страва з м'яса на сковороді - фото крок 3
Посоліть відбивні з обох сторін, натріть їх перцем і паприкою. Якщо у вас є час, то залиште м'ясо маринуватися на кілька годин в холодильнику. В іншому випадку відразу ж приступайте до смаженні.
страва з м'яса на сковороді - фото крок 4
У сковороді розігрійте пару ложок будь-якого рослинного масла. Також можна використовувати і вершкове або ж суміш масел. Викладіть в сковороду м'ясо і обсмажуйте з обох сторін по п'ять хвилин до золотистої скоринки.

Схожі рецепти