Рецепт Зате (страва) фото

Зате (страва)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Горіхи, Часник
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Страви на шпажках, Гостре, Солоне

Зато - дуже популярна страва в Індонезії. Являє собою шматочки курки або молодої свинини, замариновані в пікантному маринаді з прянощами і арахісом, запечені на рожні або на шпажках.

Зато - дуже популярна страва Індонезії. Шматочки курки або свинини маринуються в суміші цибулі, часнику, меленого арахісу і прянощів, а потім запікаються в духовці або на грилі. М'ясо виходить дуже соковитим, ніжним і ароматним!

  • Куряче м'ясо - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Арахіс смажений - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
  • Імбир - 1/2 чайних ложки
  • Перець - 1/2 чайних ложки
зате (страва) - фото крок 1
Курку наріжте на середні шматочки.
зате (страва) - фото крок 2
Смажений арахіс подрібніть.
зате (страва) - фото крок 3
Цибулю і часник наріжте.
зате (страва) - фото крок 4
Для маринаду змішайте цибулю, часник, спеції, арахіс, масло і сіль. Натріть отриманим маринадом м'ясо і залиште м'ясо маринуватися мінімум на годину.
зате (страва) - фото крок 5
Насадити шматочки курки на попередньо замочені у воді шпажки.
зате (страва) - фото крок 6
Запікайте в розігрітій до 190 градусів духовці близько 45 хвилин.
зате (страва) - фото крок 7
Подайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти