«Азія» екзотична страва
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування азіатського страви з м'яса індички з овочами і рисом.
1. Відварити рис у відповідності з інструкцією на упаковці (приблизно 10 хвилин в підсоленій воді). Нарізати м'ясо індички кубиками. Покришити зелена цибулька. Тонкими скибочками нарізати моркву.
2. Обсмажити шматочки індички в маслі. В іншій сковороді злегка підсмажити цибулю і моркву. Об'єднати овочі з індичкою, готувати ще близько 5-10 хвилин.
3. Змішати овочі та м'ясо з рисом. Приправити сіллю і перцем, залити соусом і подати до столу.
- Мал - 125 грам
- Стейк з індички - 2 штуки
- Пучок зеленої цибулі - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кисло-солодкий ананасовий соус - 400 грам
1. Відварити рис у відповідності з інструкцією на упаковці (приблизно 10 хвилин в підсоленій воді). Нарізати м'ясо індички кубиками. Покришити зелена цибулька. Тонкими скибочками нарізати моркву.
2. Обсмажити шматочки індички в маслі. В іншій сковороді злегка підсмажити цибулю і моркву. Об'єднати овочі з індичкою, готувати ще близько 5-10 хвилин.
3. Змішати овочі та м'ясо з рисом. Приправити сіллю і перцем, залити соусом і подати до столу.
2. Обсмажити шматочки індички в маслі. В іншій сковороді злегка підсмажити цибулю і моркву. Об'єднати овочі з індичкою, готувати ще близько 5-10 хвилин.
3. Змішати овочі та м'ясо з рисом. Приправити сіллю і перцем, залити соусом і подати до столу.