Рецепт «Азія» екзотична страва фото

«Азія» екзотична страва
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Індичка, Птах
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід
Гарячі страви

Рецепт приготування азіатського страви з м'яса індички з овочами і рисом.

1. Відварити рис у відповідності з інструкцією на упаковці (приблизно 10 хвилин в підсоленій воді). Нарізати м'ясо індички кубиками. Покришити зелена цибулька. Тонкими скибочками нарізати моркву.

2. Обсмажити шматочки індички в маслі. В іншій сковороді злегка підсмажити цибулю і моркву. Об'єднати овочі з індичкою, готувати ще близько 5-10 хвилин.

3. Змішати овочі та м'ясо з рисом. Приправити сіллю і перцем, залити соусом і подати до столу.

  • Мал - 125 грам
  • Стейк з індички - 2 штуки
  • Пучок зеленої цибулі - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Кисло-солодкий ананасовий соус - 400 грам
1. Відварити рис у відповідності з інструкцією на упаковці (приблизно 10 хвилин в підсоленій воді). Нарізати м'ясо індички кубиками. Покришити зелена цибулька. Тонкими скибочками нарізати моркву.

2. Обсмажити шматочки індички в маслі. В іншій сковороді злегка підсмажити цибулю і моркву. Об'єднати овочі з індичкою, готувати ще близько 5-10 хвилин.

3. Змішати овочі та м'ясо з рисом. Приправити сіллю і перцем, залити соусом і подати до столу.

Схожі рецепти