Рецепт Стир-Фрай зі свинини фото

Стир-Фрай зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча вирізка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Стир-фрай - це спосіб приготування страви, коли в глибокій сковороді швидко обсмажують м'ясо, овочі, гриби. Він особливо популярний в азіатській кухні.

Опис приготування:

Для приготування цієї страви потрібно молода, пісна свинина, яку потрібно нарізати тонкою соломкою, щоб м'ясо швидко приготувалося. Страви, приготовлені методом Стир-Фрай виходять ароматними і свіжими. Обсмажуються продукти при досить високій температурі, щоб вони не гасилися, а саме смажилися. Так можна приготувати не тільки свинину, а курку, яловичину, індичку. Теж буде дуже смачно.

  • Свинина м'якоть - 350 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Корінь імбиру - 10 грам
  • Печериці - 150 грам
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
стир-Фрай зі свинини - фото крок 1
М'якоть свинини наріжте тонкою соломкою.
стир-Фрай зі свинини - фото крок 2
Налийте в каструлю олію і швидко обсмажте м'ясо, постійно перемішуючи.
стир-Фрай зі свинини - фото крок 3
Наріжте шампіньйони, болгарський перець, часник, корінь імбиру.
стир-Фрай зі свинини - фото крок 4
Додайте в каструлю з м'ясом нарізані гриби. Смажте 5-7 хвилин, перемішуючи.
стир-Фрай зі свинини - фото крок 5
Викладіть до м'яса і грибів нарізаний болгарський перець.
стир-Фрай зі свинини - фото крок 6
А також часник і корінь імбиру. Продовжуйте обсмажувати все інгредієнти 10 хвилин, не забуваючи перемішувати.
стир-Фрай зі свинини - фото крок 7
Налийте соєвий соус, додайте сіль і цукор за смаком. Перемішайте і смажте ще 5-7 хвилин.
стир-Фрай зі свинини - фото крок 8
Стир-Фрай зі свинини готовий. Подавайте з відвареним рисом, локшиною.

Схожі рецепти