Стир-Фрай зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Стир-фрай - це спосіб приготування страви, коли в глибокій сковороді швидко обсмажують м'ясо, овочі, гриби. Він особливо популярний в азіатській кухні.
Для приготування цієї страви потрібно молода, пісна свинина, яку потрібно нарізати тонкою соломкою, щоб м'ясо швидко приготувалося. Страви, приготовлені методом Стир-Фрай виходять ароматними і свіжими. Обсмажуються продукти при досить високій температурі, щоб вони не гасилися, а саме смажилися. Так можна приготувати не тільки свинину, а курку, яловичину, індичку. Теж буде дуже смачно.
- Свинина м'якоть - 350 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Корінь імбиру - 10 грам
- Печериці - 150 грам
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
М'якоть свинини наріжте тонкою соломкою.
Налийте в каструлю олію і швидко обсмажте м'ясо, постійно перемішуючи.
Наріжте шампіньйони, болгарський перець, часник, корінь імбиру.
Додайте в каструлю з м'ясом нарізані гриби. Смажте 5-7 хвилин, перемішуючи.
Викладіть до м'яса і грибів нарізаний болгарський перець.
А також часник і корінь імбиру. Продовжуйте обсмажувати все інгредієнти 10 хвилин, не забуваючи перемішувати.
Налийте соєвий соус, додайте сіль і цукор за смаком. Перемішайте і смажте ще 5-7 хвилин.
Стир-Фрай зі свинини готовий. Подавайте з відвареним рисом, локшиною.