Стейк з сибаса
(покроковий рецепт з фото)
Попередньо замаринований стейк з сибаса обсмажується на сковороді з двох сторін з овочами. Соус надає рибку неповторний пікантний смак і аромат. Рекомендую це чудове рибне блюдо!
Перед вами рецепт приготування стейка з сибаса, запеченого на грилі. Процес приготування відрізняється простотою виконання. Попередньо замаринована риба обсмажується з двох сторін на грилі, подається з локшиною і овочами. Необхідно зовсім небагато часу, щоб смачний обсмажений на грилі сібас став головною прикрасою столу.
- Сибас - 1, 5 кілограма
- Соус соєвий - 100 мілілітрів
- Олія кунжутна - 40 мілілітрів
- Лук червоний - 1 штука
- Braai - 1 пучок
- Dajkon - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Соус теріякі - 30 мілілітрів
- Спагеті - 300 грам
- Сіль - 10 грам
1. Візьміть і промийте сибаса, після укладіть їх в тарілку. Для маринаду візьміть цибулю і кинзу, дрібно порубати їх. Також змішайте отримане з соєвим соусом і кунжутним маслом. Полийте стейки цією сумішшю, залиште на 15 хвилин.
2. Поріжте моркву соломкою, а дайкон - тонкими кружальцями. Занурте їх в крижану воду. Потім злийте воду і промокніть паперовим рушником, щоб пішла зайва рідина.
3. Поріжте огірки тонкими пластинками.
4. Викложіте огірки, дайкон і моркву в одну тарілку, залийте соусом теріякі на 20 хвилин.
5. Вкіпятіте воду в каструлі, підсолити її. Викладіть спагетті в киплячу воду, проваріть їх 2-3 хвилини. За вибором приготуйте рисову локшину.
6. Обсмажте рибні стейки разом з маринадом на сковороді протягом 4 хвилин (по 2 хвилини з кожного боку).
7. Викладіть стейк на тарілку разом зі спагеті і овочами. Тепер ви зумієте нагодувати стейком з сибаса будь-якого гурмана!