Стейк тунця на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не пробували тунця, то багато втратили. Хочу показати вам простий і дуже вдалий варіант, як приготувати стейк тунця на грилі з мінімумом турбот і інгредієнтів. Варто обов'язково запам'ятати!
Відразу хочу сказати, що рецепт відмінно підійде і для пікніка на природі, або для обіду або вечері. Якщо у вас є сковорода-гриль, то рибка вийде ідеальною! У маринад додайте зовсім трохи спецій, щоб не перебити насичений смак самого тунця. Такий стейк доповнить не тільки щоденне, але і святкове меню.
- Стейк тунця - 2 штуки
- Гілочка розмарину - 1-2 штук
- Вапно - 1 штука
- Соєвий соус і спеції - За смаком
1. Ось такий невеликий набір інгредієнтів у нас. Рибку вимийте і висушіть паперовою серветкою.
2. Наріжте половину лайма тонкими часточками, з половини вичавіть сік. З'єднайте зі спеціями і соєвим соусом. Полийте маринадом рибку, викладіть розмарин і скибочки лайма. Залиште стейки маринуватися хвилин на 20.
3. Розігрійте як слід сковороду гриль. Викладіть стейки і смажте близько 3 хвилин.
4. Акуратно переверніть і смажте ще 2-3 хвилини до готовності.
5. Усе, стейк тунця на грилі готові і їх можна подавати до столу з гарніром, соусом або овочами.
Смачного!
Смачного!