Спагеті зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт спагетті зі шпинатом. Розповім, як приготувати це просте і смачне блюдо. До того ж, блюдо корисне, так як готується із зелені, а подається зі свіжим козячим сиром.
Щоб зварити спагетті «аль-денте», опускайте макаронні вироби в киплячу підсолену воду і варіть на 1-2 хвилини менше, ніж вказано на упаковці. Щоб готову страву не було занадто «сухим», в спагетті додають 2-3 столові ложки гарячої води, в якій варилися макарони.
- Спагеті - 400 грам
- Шпинат - 500 грам
- Sparzha - 400 грам
- Козиний сир - 250 грам
- Масло олівквое - 3 Ст. Ложки
- Чорний перець - За смаком (мелений)
- Сіль - За смаком
1
Ретельно промийте листя шпинату і відваріть в підсоленій киплячій воді протягом 1-ої хвилини. Перекладіть в друшляк і дайте стекти зайвій воді.
2
Очистіть спаржу, промийте і наріжте її на шматочки по 3 см. Відваріть спаржу в киплячій підсоленій воді протягом 8 хвилин, потім перекладіть в друшляк і дайте стекти зайвій воді.
3
Відваріть спагетті в тій воді, де варилася спаржа, виконуючи вказівки на упаковці.
4
Візьміть скляну миску, викладіть шпинат і спаржу, 3 столові ложки оливкової олії, мелений чорний перець, а потім - спагетті, додайте козиний сир, розрізаний на шматочки, перемішайте і подавайте відразу ж.