Спагеті зі шпинатом і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю шпинат. Тому намагаюся додати його в багато блюд. Рецепт спагеті з шпинатом і помідорами я знайшла в книзі італійської кухні. Ділюся.
Спагеті зі шпинатом і помідорами - дуже ситні. Ви запросто насититеся ними. Готується блюдо швидко, не вимагають багато часу і сил. Шпинат з помідорами гаситься близько 10-15 хвилин. Я в шпинат і помідори не додаю ніяких інших овочів або соусв, мені подобається натуральний смак цих овочів. І, звичайно, якщо вже це спагетті, я посипаю їх тертим пармезаном. Насолоджуйтесь.
- Часник - 2-3 зубчиків
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Помідори черрі - 150 грам
- Шпинат - 300 грам
- Сир пармезан - 100-150 грам
- Спагеті - 200-250 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Розжарити на сковороді оливкове масло, викладіть пропущений через прес часник і обсмажте. Потім до часнику додайте помідори черрі, попередньо розріжте їх на дві половинки.
Поставте спагетті варитися. Поки вони варяться, згасимо шпинат. До помідорів чері викладіть шпинат (нарізати його не треба).
Шпинат гаситися до тих пір, поки не стане в три-чотири рази менше свого сирого стану. Якщо на той час, як шпинат готовий, спагетті ще не зварилися, нічого страшного. Відставте шпинат з помідорами і дочекайтеся спагетті. У гарячих спагетті шпинат і помідори швидко підігріють самі. Подавайте до столу, посипавши тертим пармезаном.