Спагеті з креветками в соусі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо основа страви - макарони, то чекайте чогось цікавого. Стільки всього можна додати до них, що хоч кожен день готуйте новий. Пропоную ще один рецепт, який сподобається всім.
Блюдо буде в азіатському стилі, тому чекайте солодко-кисло-пікантний смак. Як доповнення підійдуть весняні овочі, які можуть бути і в замороженому вигляді. Рецепт дуже простий, вам потрібно лише все підсмажити і відварити.
- Спагеті - 240 грам
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Креветки - 340 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 150 грам
- Молода кукурудза - 150 грам
- Горошок - 150 грам (в стручках)
- Зелена цибуля - 2 штуки (перо)
- Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Приправа для креветок - За смаком (або будь-яка інша)
1. У глибокій сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому подрібнений часник і цибулю, нарізаний півкільцями, протягом 2-х хвилин. В цей же час відваріть і очистіть креветки.
2. Потім додайте в сковороду кукурудзу і морква шматочками. Викладіть креветки в маслі і приправі. Також додайте горошок. Обсмажте інгредієнти 3 хвилини. В цей же час відваріть спагетті до готовності.
3. Далі перекладіть спагетті в сковороду. Влийте соєвий соус, кунжутну олію, сіль і перець.
4. Помішуючи, готуйте страву пару хвилин. В кінці додайте нашатковану зелену цибулю. Смачного!