Рецепт Спагеті «неаполитано» фото

Спагеті «неаполитано»
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах , Курка
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Спагеті
Кількість порцій: 4 - 5
Час приготування: 30 хв.

Сьогодні пропоную вам поласувати спагетті з прекрасним соусом «Неаполітано» - найпростішим класичним соусом італійської кухні. Блюдо готується просто, готую в по буднях, коли немає часу.

Опис приготування:

Спагеті «Неаполітано» можна подавати гарячими (відразу після приготування), а можна зберігати в холодильнику і розігрівати при необхідності (завдяки оливковій олії вони не злипнуться).

Краще використовувати якісну, густу томатну пасту без добавок.

З соусом «Неаполітано» можна готувати макаронні вироби будь-якої форми (вони повинні бути хорошої якості і з твердих сортів пшениці).

Замість вареної курячої грудки можна використовувати практично будь-яке м'ясо або птицю (без кісток) відварені або (краще) запечені.

  • Спагеті - 500 грам
  • Томатна паста - 5 Ст. Ложок
  • Оливкова олія - 100 мілілітрів(rafinirovannoe )
  • Цибуля - 1 штука (середній)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Часник - 3 зубчики
  • Орегано - 2 чайних ложки (сушений)
  • Куряча грудка - 1 штука
спагеті
1. Поставте грітися воду для приготування спагетті, додайте сіль за смаком. У сковороду налийте олію, поставте на середній вогонь. Викладіть до нього дрібно порізану цибулю. Пасерують близько 5 хвилин, постійно помішуючи.
спагеті
2. Коли цибуля злегка підрум'яниться, додайте до нього томатну пасту, орегано, сіль і 2 склянки води. З сіллю будьте обережні, т. До. В процесі приготування половина води випарується і соус може бути надто солоним.
спагеті
3. Вода вже повинна закипіти, закиньте в неї спагетті, варіть до готовності. Поки спагетті варяться, наріжте заздалегідь відварену курячу грудку на невеликі шматочки. Гасіть соус, періодично помішуючи, близько 15 хвилин.
спагеті
4. Коли спагетті зваряться, злийте з них воду. В соус додайте чорний мелений перець за смаком і дрібно порубаний часник. Спробуйте соус на смак, він повинен бути трохи пересолений, т. До. Спагетті потягнуть з нього частину солі.
спагеті
5. Вилийте соус в каструлю зі спагеті (воду з якої ви злили), додайте нарізану курячу грудку і все перемішайте. Спагеті «Неаполітано» можна подавати до столу!

Схожі рецепти