Соуси до спагеті
(покроковий рецепт з фото)
Покажу вам, як приготувати соуси до спагетті. Це неймовірно простий у приготуванні і, напевно, можна сказати, один з класичних варіантів приготування томатного соусу з м'ясом до спагетті.
А ось і другий варіант даного соусу: для 10 хвилин до готовності соусу всипте до нього 150 грам натертого пармезану і дайте йому розплавитися. Ви отримаєте дивовижний томатний соус з тягнеться розплавленим сиром. А аромат цієї страви просто зводить з розуму і підкорює серця.
Спробуйте!
- Фарш яловичий - 450 грам
- Фарш свинячий - 450 грам
- Соус томатний - 800 мілілітрів
- Томатна паста - 160 мілілітрів (у мене - з базиліком)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Італійська приправа - 1 Ст. Ложка (суміш)
- Орегано - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Пармезан тертий - За смаком
Фарш викладіть в сковороду і обсмажте до золотистого разом з подрібненим ріпчастою цибулею.
У великій каструлі з'єднайте м'ясо з усіма рештою інгредієнтами і включіть середній вогонь. Через 30 хвилин зменшіть вогонь і, помішуючи, тушкуйте соус під кришкою. Я тушу його близько 4 годин.
Відваріть спагетті по інструкції і подайте гарячими, полив соусом. Зверху натріть пармезан.