Рецепт Соуси до спагеті фото

Соуси до спагеті
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Покажу вам, як приготувати соуси до спагетті. Це неймовірно простий у приготуванні і, напевно, можна сказати, один з класичних варіантів приготування томатного соусу з м'ясом до спагетті.

Опис приготування:

А ось і другий варіант даного соусу: для 10 хвилин до готовності соусу всипте до нього 150 грам натертого пармезану і дайте йому розплавитися. Ви отримаєте дивовижний томатний соус з тягнеться розплавленим сиром. А аромат цієї страви просто зводить з розуму і підкорює серця.

Спробуйте!

  • Фарш яловичий - 450 грам
  • Фарш свинячий - 450 грам
  • Соус томатний - 800 мілілітрів
  • Томатна паста - 160 мілілітрів (у мене - з базиліком)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Італійська приправа - 1 Ст. Ложка (суміш)
  • Орегано - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Пармезан тертий - За смаком
соуси до спагеті - фото крок 1
Фарш викладіть в сковороду і обсмажте до золотистого разом з подрібненим ріпчастою цибулею.
соуси до спагеті - фото крок 2
У великій каструлі з'єднайте м'ясо з усіма рештою інгредієнтами і включіть середній вогонь. Через 30 хвилин зменшіть вогонь і, помішуючи, тушкуйте соус під кришкою. Я тушу його близько 4 годин.
соуси до спагеті - фото крок 3
Відваріть спагетті по інструкції і подайте гарячими, полив соусом. Зверху натріть пармезан.

Схожі рецепти