Рецепт Соуси для риби фото

Соуси для риби
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершкове масло , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку
Соуси , До риби
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Я обожнюю запечену рибу, але кожен раз намагаюся знайти до неї нове доповнення. Сьогодні розповім вам, як приготувати соуси для риби на основі білого вина і каперсів. Досить незвично, Чи не справедливість?

Опис приготування:

Такий соус дуже смачно подавати до рибку, обсмаженої на грилі. Також він ідеально поєднується з рибою, смаженої у фритюрі. За рахунок каперсів або сиру соус буде солонуватим, так що не потрібно пересолювати рибу, інакше страва можете зіпсувати.

  • Вино біле сухе - 700 мілілітрів
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Каперсами - 3 Ст. Ложки
  • Luk-salotų - 4 штуки
  • Кріп - 1 пучок
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
1
Спершу дрібно наріжте шалот і відправте його обсмажувати на ложці рослинного масла близько 10 хвилин.
2
Зменшіть вогонь і додайте вино. Прокип'ятіть все хвилин 10, потім починайте потроху вносити вершкове масло. Воно повинно повністю розплавитися.
3
Зніміть соус з вогню, видаліть з каперсів рідина, подрібніть кріп. Додайте це все в соус, посоліть і поперчіть його на смак.
4
У другій варіації цього соусу замість каперсів може використовуватися тертий сир. До риби ідеально підходить пармезан, але і будь-який інший твердий сир теж підійде.

Схожі рецепти