Швидкий кляр для риби і курки
(покроковий рецепт з фото)
Коли мені набридає є просто смажений протеїн, наприклад птицю, то на допомогу приходить кляр. У повсякденні дні він дуже рятує. Завдяки йому можна зробити абсолютно нове блюдо. Подивіться самі!
Пропоную вам прочитати про те, як приготувати швидкий кляр для риби і курки з майонезу. Дуже простий рецепт урізноманітнює ваше щоденне меню. Умочіть в ньому філе курки або тріски, наприклад, а потім підсмажте його на сковороді або фритюрі. І ситне блюдо готове!
- Яйце - 2 штуки
- Майонез - 6 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Коріандр мелений - 1 щіпка
Майонез збийте з яйцями.
До вийшов маси додайте олію, сіль, коріандр і перець. Ще раз все збийте.
В кінці додайте борошно. Збийте кляр до єдиної консистенції.
Кляр готовий! через 10-15 хвилин з нього можна готувати.