Кляр без яєць для риби
(покроковий рецепт з фото)
Я люблю засмажену рибку. У клярі вона виходить хрусткою і апетитною. Розповім вам, як приготувати кляр без яєць для риби. Основою для нього послужить світле пиво. Ну що, готуємо?
Після обсмажування шматочки риби викладіть на паперовий рушник, щоб видалити зайве масло.
Якщо хочете зробити блюдо гостріше, то додайте до борошна на першому етапі мелений чорний перець або навіть чилі.
Готується блюдо швидко, воно вам сподобається простотою і смаком.
- Борошно пшеничне - 120 грам(+ для обвалювання риби)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Пиво світле - 300 мілілітрів
- Гарячкові файл - 300 грам (або інша біла риба)
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
Спершу змішайте 120 г борошна, розпушувач і сіль. Потім влийте пиво.
Наріжте рибне філе невеликими шматочками і обваляйте в борошні.
Збийте кляр віночком і опустіть в нього шматочки риби.
Розігрійте у фритюрниці або глибокій сковороді олію і обсмажте в ньому рибку до золотистого кольору.