Рецепт Кляр без яєць для риби фото

Кляр без яєць для риби
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
Борошно , Риба та морепродукти , Минтай
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Я люблю засмажену рибку. У клярі вона виходить хрусткою і апетитною. Розповім вам, як приготувати кляр без яєць для риби. Основою для нього послужить світле пиво. Ну що, готуємо?

Опис приготування:

Після обсмажування шматочки риби викладіть на паперовий рушник, щоб видалити зайве масло.

Якщо хочете зробити блюдо гостріше, то додайте до борошна на першому етапі мелений чорний перець або навіть чилі.

Готується блюдо швидко, воно вам сподобається простотою і смаком.

  • Борошно пшеничне - 120 грам(+ для обвалювання риби)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Пиво світле - 300 мілілітрів
  • Гарячкові файл - 300 грам (або інша біла риба)
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
кляр без яєць для риби - фото крок 1
Спершу змішайте 120 г борошна, розпушувач і сіль. Потім влийте пиво.
кляр без яєць для риби - фото крок 2
Наріжте рибне філе невеликими шматочками і обваляйте в борошні.
кляр без яєць для риби - фото крок 3
Збийте кляр віночком і опустіть в нього шматочки риби.
кляр без яєць для риби - фото крок 4
Розігрійте у фритюрниці або глибокій сковороді олію і обсмажте в ньому рибку до золотистого кольору.

Схожі рецепти