Рецепт Кляр для риби на майонезі фото

Кляр для риби на майонезі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Тілапія
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Є безліч рецептів приготування риби в клярі. Думаю, що такого ви ще не зустрічали. Розповім, як приготувати кляр для риби на майонезі. Запікаю рибку в духовці, так вона набагато корисніше.

Опис приготування:

Риба, обсмажена на сковороді, готується набагато швидше, ніж в духовці, але не зберігає свою суху хрустку скоринку. Цей рецепт приготування дуже простий. Рибку подають з макаронами, картопляним гарніром або зі свіжими овочами. Окремо можна приготувати соус на вибір.

  • Тілапія (філе) - 4 штуки
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Вівсяні пластівці - 200 грам
  • Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
  • Пармезан - 2 Ст. Ложки
  • Лук-Schnitt повідомив AFP - 1 Ст. Ложка
  • Цедра лимону - 0, 5 чайних ложки
  • Петрушка - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
1
Рибку гарненько вимийте і висушіть паперовими рушниками.
2
Викладіть рибку на деко, застелений фольгою. Рясно змастіть кожен шматочок майонезом.
3
В окремій мисці змішайте вівсяні пластівці, панірувальні сухарі, дрібно нарізану цибулю і петрушку, цедру лимона, тертий пармезан, сіль і чорний мелений перець.
4
Посипте приготовленої сумішшю сухих інгредієнтів кожен шматочок.
5
Випікайте в розігрітій до 175 градусів духовці 15-20 хвилин.
6
Подавайте рибку теплою з улюбленим гарніром. Смачного!

Схожі рецепти