Кляр для риби на майонезі
(покроковий рецепт з фото)
Є безліч рецептів приготування риби в клярі. Думаю, що такого ви ще не зустрічали. Розповім, як приготувати кляр для риби на майонезі. Запікаю рибку в духовці, так вона набагато корисніше.
Риба, обсмажена на сковороді, готується набагато швидше, ніж в духовці, але не зберігає свою суху хрустку скоринку. Цей рецепт приготування дуже простий. Рибку подають з макаронами, картопляним гарніром або зі свіжими овочами. Окремо можна приготувати соус на вибір.
- Тілапія (філе) - 4 штуки
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Вівсяні пластівці - 200 грам
- Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
- Пармезан - 2 Ст. Ложки
- Лук-Schnitt повідомив AFP - 1 Ст. Ложка
- Цедра лимону - 0, 5 чайних ложки
- Петрушка - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
1
Рибку гарненько вимийте і висушіть паперовими рушниками.
2
Викладіть рибку на деко, застелений фольгою. Рясно змастіть кожен шматочок майонезом.
3
В окремій мисці змішайте вівсяні пластівці, панірувальні сухарі, дрібно нарізану цибулю і петрушку, цедру лимона, тертий пармезан, сіль і чорний мелений перець.
4
Посипте приготовленої сумішшю сухих інгредієнтів кожен шматочок.
5
Випікайте в розігрітій до 175 градусів духовці 15-20 хвилин.
6
Подавайте рибку теплою з улюбленим гарніром. Смачного!